Kuvaus

Tuotteen Topeshop RTV140 CZARNY TV stand/entertainment centre 2 shelves kuvaus


Topeshop RTV140 CZARNY TV-teline/viihdekeskus, 2 hyllyä

Uudella Topeshop RTV140 CZARNY TV-telineellä voit luoda täydellisen viihdekeskuksen kotiisi. Tämä teline on suunniteltu tarjoamaan sinulle kätevän ja tyylikkään ratkaisun televisiollesi ja viihde-elektroniikalle.

Tämä TV-teline on varustettu kahdella hyllyllä, jotka tarjoavat runsaasti tilaa erilaisille laitteille, kuten DVD-soittimille, pelikonsoleille ja äänentoistolaitteille. Voit järjestää laitteesi siististi ja pitää kaikki tarvittavat liitännät käden ulottuvilla.

Topeshop RTV140 CZARNY TV-telineen tyylikäs musta väri sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Telineen yksinkertainen ja moderni muotoilu luo elegantin ilmeen ja antaa sisustuksellesi viimeistellyn ulkonäön.

Tämän TV-telineen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että teline kestää käyttöä vuosien ajan ja pitää laitteesi turvallisesti paikoillaan.

Osta Topeshop RTV140 CZARNY TV-teline ja nauti täydellisestä viihdekeskuksesta kotisi mukavuudessa. Tämä teline tarjoaa toiminnallisuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä - kaikki yhdessä paketissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 16 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.