Kuvaus

FM-lähetin älypuhelimen äänentoistoon autostereon kautta. Liitä lähetin savukkeensytytinliitäntään ja aseta sama taajuus autostereoon ja lähettimeen. FM-lähetin toimii myös laturina laitteille, jotka on liitetty USB-liitäntään. Laitteessa on nivel, joten voit säätää sen kivasti haluamaasi asentoon.

Kuuntele musiikkia, lataa puhelintasi tai soita ja vastaanota puheluita autossa kätevällä FM-lähettimellä Bluetoothin kautta(Hands Free). Siinä on tasainen signaali, se on helppokäyttöinen ja siinä on useita erilaisia led-värejä.

FM-lähetin toimii kaikentyyppisissä ajoneuvoissa, joissa on savukkeensytytinpistorasia. Siinä on kaksinkertainen pikalaturi, joka lataa matkapuhelimesi nopeasti QC 3.0:n ja USB-C PD 20W:n kautta. Siinä on myös tavallinen USB-liitäntä, joten lähetin voi ladata jopa kolmea laitetta samanaikaisesti. Useampien kuin yhden latausportin käyttäminen käytännössä hidastaa latausta kun laite jakaa tehon useammalle portille. Muistathan käyttää laadukasta nopeaa latausta tukevaa kaapelia nopean latauksen onnistumiseksi. Myös virtaa vastaanottavan laitteen ominaisuudet vaikuttavat latausnopeuteen. Kolme elementtiä nopeaan lataukseen: 1. Laitetuki - nopea lataus, 2. Kaapeli tukee nopeaa latausta, 3. USB-laturi tukee nopeaa latausta. 

Laturissa on LED-näytöt, joiden avulla on helppo nähdä auton akun varaustila, Bluetooth-tila ja aktiivinen FM-kanava.

Hallitse kaikkea musiikkia helposti lähettimen kautta. Se tukee useampia musiikkisoitintiloja ja voit toistaa musiikkiasi Bluetooth 5.0:n, micro SD-kortin (ei sisälly) ja USB-tikulla (ei sisälly toimitukseen). Tältä musiikkisoittimelta ei kannata odotella mitään HIFI-elämyksiä, mutta tuo kuitenkin autoon mahdollisuuden langattoman äänielämyksen saamiseksi, jossa sitä ei muuten ole!

Soveltuu erityisesti erinomaisesti uudemmille tableteille ja älypuhelimille ja autoille, joissa ei ole uudenmallista / langatonta soitinta. Antaa omakohtaisesti iloa vanhalla Nissanilla ajellessa!

Toimitetaan yksi laturi turvallisesti pakattuna kuplapussissa sekä pienen pieni englannin kielinen käyttöohje.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse S-pakettina kokonsa vuoksi. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

    Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

    Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 63 vrk 20 h 20 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    13,90 € Sulkeutuu 63 vrk 20 h 20 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.