Kuvaus

Tuotteen USB Webcam DUXO WEBCAM-X22 1080P kuvaus


USB Webcam DUXO WEBCAM-X22 1080P

DUXO WEBCAM-X22 1080P on upea USB-webbikamera, joka tarjoaa sinulle korkealaatuisen kuvan ja äänen. Tämä webbikamera on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, olitpa sitten töissä tai vapaa-ajalla.

Ominaisuudet:

  • Teräväpiirtokuvan laatu: DUXO WEBCAM-X22 1080P tarjoaa terävän ja selkeän kuvan, joten voit nauttia videopuheluista ja -kokouksista korkealaatuisella kuvalla.
  • Korkea äänenlaatu: Webbikamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka tarjoaa selkeän äänen laatua. Voit kommunikoida selkeästi ja vaivattomasti.
  • Plug and play -toiminto: Tämä webbikamera on helppo asentaa ja käyttää. Liitä se tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen USB-portin kautta ja se on valmis käytettäväksi.
  • Joustavat kiinnitysvaihtoehdot: Webbikamera voidaan kiinnittää tietokoneen näyttöön tai pöydälle, joten voit valita sinulle sopivimman asennustavan.
  • Laaja yhteensopivuus: DUXO WEBCAM-X22 1080P on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, kuten Windows, Mac ja Linux. Voit käyttää sitä useimmissa käytössäsi olevissa tietokoneissa.

DUXO WEBCAM-X22 1080P on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat korkealaatuista webbikameraa työhön tai viestintään perheen ja ystävien kanssa. Tilaa omasi ja koe huippuluokan videopuhelut ja -kokoukset!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 21 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.