Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

(Formula 1 - Nell'inferno del Grand Prix, 1970; Suomen ensi-ilta 9.4.1971) Pääosissa Giacomo Agostini, Brad Harris, Graham Hill, Olinka Berova. Julisteen koko on noin 39,5cm x 60cm ja yleiskunto on välttävä/heikohko: kaksi vaakasuoraa taitetta keskivaiheilla, alaosassa useampi poikkitaite kokojulisteen leveydeltään, samoin kulmataitokset alhaalla, alareunassa ryppyä ja 3cm repeämä (ei paperipuutosta), yläreunassa 2cm repeämä samoin, oikeassa yläkulmassa myös likatahra (näkyy molemmin puolin). Harvinaisempi Formula 1-aiheinen elokuvajuliste, mutta eipä voi mitään kun säilytetty vuosikymmenet vähän huonommin.

Kaupanpäälle saa tuollaisen itselleni tuntemattomaksi jääneen Monte-Carlo-aiheisen Formulaelokuvajulisteen (koko n. 40cm x 25cm), tällä yleiskunto hyvä: keskitaitos, vähäistä kulumaa reunoilla.

Lähetys kestävässä uudessa pahviputkilossa Matkahuollon kautta (yht. €8.90), myös nouto mahdollinen. Samoilla kuluilla liikkuu vaikka kuinka monta julistetta. Maksu tilisiirtona ja maksuaikaa saa tarvittaessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 18:40
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.