Kuvaus

Tuotteen Western Digital Green WD 2,5 1 TB Serial ATA III SLC -muistitikku kuvaus


Länsi-Digital Green WD 2,5 1 TB Serial ATA III SLC -muistitikku

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta muistitikkua? Länsi-Digital Green WD 2,5 1 TB Serial ATA III SLC -muistitikku on täydellinen valinta sinulle! Tämä muistitikku tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja luotettavan suorituskyvyn, joka vastaa vaativimpiakin tarpeitasi.

Luotettavuus ja suorituskyky

  • Tämä muistitikku on varustettu SLC-muistitekniikalla, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Voit luottaa siihen, että tiedostosi säilyvät turvassa ja saat nopean tiedonsiirron jokaisella käyttökerralla.
  • 1 TB tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa kuvien, videoiden, musiikin ja muiden tiedostojen säilyttämiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia tilan loppumisesta, vaan voit tallentaa kaiken tärkeän sisällön yhdelle muistitikulle.
  • Serial ATA III -liitäntä takaa nopean tiedonsiirron ja yhteensopivuuden erilaisten laitteiden kanssa. Voit käyttää muistitikkua helposti sekä tietokoneilla että muilla laitteilla, kuten älytelevisioilla.

Käyttäjäystävällisyys ja monipuolisuus

  • Tämä muistitikku on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja monipuoliseksi. Voit siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti vain muutamalla napsautuksella. Voit myös suojata tärkeät tiedostosi salasanalla, jotta ne säilyvät turvassa.
  • Kompakti ja kevyt muotoilu tekee tästä muistitikusta erittäin kannettavan. Voit ottaa sen mukaasi min
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 13 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.