Kuvaus

Tuotteen Western Digital Ultrastar He12 3.5 12000 GB Serial ATA III kuvaus


Western Digital Ultrastar He12 3.5 12000 GB Serial ATA III

Western Digital Ultrastar He12 3.5 12000 GB Serial ATA III on tehokas ja luotettava kiintolevy, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden suurten tiedostomäärien tallentamiseen ja siirtämiseen.

Tämä kiintolevy on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se soveltuu erinomaisesti yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Sen suuri tallennuskapasiteetti, 12000 GB, mahdollistaa suuren määrän tietojen tallentamisen yhteen paikkaan, mikä helpottaa tiedostojen hallintaa ja varmuuskopiointia.

Ultrastar He12 -kiintolevy hyödyntää SATA III -liitäntää, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan tiedostojen lukemisen ja kirjoittamisen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativiin tehtäviin, kuten suurten tiedostojen käsittelyyn, tietokantoihin ja palvelimiin.

Luotettavuus on yksi tämän kiintolevyn keskeisistä ominaisuuksista. Se on varustettu Western Digitalin luotettavalla ja kestävällä teknologialla, joka takaa tietojen säilymisen turvassa ja ehjänä. Lisäksi tämä kiintolevy on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä.

Western Digital Ultrastar He12 3.5 12000 GB Serial ATA III on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat suurta tallennuskapasiteettia, nopeaa tiedonsiirtoa ja luotettavaa suorituskykyä. Olipa kyseessä sitten ammattikäyttö tai henkilökohtainen tallennustarve, tämä kiintolevy tarjoaa kaiken tarvittavan ja enemmän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 11 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.