Kuvaus

Keken maailmanmestaruusvuoden väreihin maalattu Williamsin FW08-autoa esittävä formula pikkuauto aurinkolasipäisine kuljettajineen. Auto on Matchboxin valmistama ja leimattu vuodelle 1984, mutta oli alkuperäiseltä väritykseltään punainen ja eri mainoksilla, eli esitti aikakauden geneeristä Ferraria, mutta oli ulkomuodoltaan kohtuullisen lähellä myös Williamsia, joten väritystä vaihtamalla saatin aikaan Keken voittaja-auto. Autosta puuttuu takasiipi (ja kuljettajan kypärästä visiiri, mutta aurinkolasithan ajavat samat asian kun on sen verran kova kaveri ratissa), mutta 80-luvullahan joskus kävi niin että autosta saattoi matkan varrella irtoilla osia ja sillä pääsi silti maaliin ja podiumille. Renkaat ovat jostain syystä edessä siniset ja takana vihreät perinteisten mustien sijaan, syytä tähän en tiedä.

Auto on siis käsin maalattu ja lakattu kiiltävällä lakalla antamaan maalipinnalle suojaa maailman ja ajoviiman tuiskuilta.

 

Löytyy myös muita bändi- ym. autoja, ja jos ei juuri sopivaa löydy, niin voidaan tehdä sellainen!

 

Maksu tilille ja auto postiin, pk:t ostajalle. Myös nouto Kiuruvedeltä mahdollinen.

 

hakusanoja: glenn danzig, heavy metal, band, bändi, extreme, music, musiikki, hevi, metallica, iron maiden, mother, beatles, nummirock, ruisrock, provinssirock, tuska, jalometalli, klubi, keräily, pikkuauto, neppaus, neppis, neppailu, hiekkalaatikko, rock, rock n' roll, pop, popmusiikki, 60's , 60-luku, ringo starr, george harrison, paul mccartney, john lennon, jake, elwood blues, mission from god, cop car, williams, ferrari, mclaren, renault, formula 1, karting, nico rosberg, keijo rosberg, rayban, tag, marlboro, saudia, albilad, mobil, goodyear, alain prost, niki lauda, eddie cheevers, nigel mansell, nigel mainsail, michel mouton, michele alboreto, didier piron,

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 h 26 min 30 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 13 h 26 min 30 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.