Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

03.12.2021 Elisalta ostettu ZTE MC801A 5G -reititin myydään nyt edullisesti pois kun ei ole laitteelle käyttöä. Se vähä mitä on käytetty, on toiminut erinomaisesti sekä 5G- että 4G-verkoissa sekä Elisan että Telian liittymillä. Modeemissa on ollut Dymolla teipatut keltaiset tunnistetarrat ja harmillisesti niistä on jäänyt pintaan jälkiä, mutta laitteen käyttöön se ei vaikuta tietenkään mitenkään. Elisalla tämän ilmoituksen kirjoitushetkellä hinta on 429 eur, minulta saat 199 eurolla.

ZTE:n MC801A on toisen sukupolven mobiililaajakaistalaite. Se on varustettu edistyneellä Qualcomm Snapdragon x55 5G -alustalla. Wi-Fi 6 -tekniikan avulla voit nauttia 5G -nopeudesta langattomasti. Reititin on myös varustettu 2 Gbit Ethernet -portilla, joka varmistaa langallisten laitteiden vakaan, nopean ja matalalla viiveellä toimivan yhteyden. Älykäs muotoilu tehokkaalla jäähdytystoiminnallisuudella voitti saksalaisen "iF Design" -palkinnon vuonna 2019. "Plug and Play" -asennus on nopea suorittaa. Voit räätälöidä asetuksia helppokäyttöisen web -käyttöliittymän tai ZTE Link -mobiilisovelluksen avulla. Reititin tukee porttien edelleenlähetystä, lapsilukkoa ja reitittimen siltausta.

Tuotepaketti sisältää sen mitä ykköskuvassa on eli omassa laatikossaan reititin, LAN-kaapeli, virtalähde ja pari manuaalia.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse XS-kirjelähetyksenä tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä 13-17 päivittäin). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


199 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 20:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.