Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimitusehdot


1. Toimituskulut

Kiinteä toimituskulu 6,90e, paitsi juhlapuvut 15euroa

Toimitamme ainoastaan Suomeen. Kaikki toimitukset tapahtuvat Itella Oy:n välityksellä asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen, ellei asiakkaan kanssa muuta erikseen sovita. (Postiluukkujakeluun liian isokokoiset paketit, asiakas voi noutaa postista saatuaan ilmoituksen lähetyksen saapumisesta.)

Paketissa ei mainita lähetyksen sisältöä (yksityisyydensuoja).


2 Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yleensä yhdestä viiteen (1-5) työpäivää siitä hetkestä kun suoritus maksusta näkyy tilillämme.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Mypinupboutique.fi /Anni Ainia pyrkii toimimaan toimituksen suhteen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Mikäli asiakas ostaa tuotteita, joille Mypinupboutique.fi on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Mittatilauspuvun toimitus kestää noin 4-6 viikkoa siitä päivästä lukien kun maksusuoritus näkyy tilillämme sekä mittatiedot toimitettu Mypinupboutique.fi:lle ja tilausvahvistus lähetetty asiakkaalle. - Mittatilauspuvusta pitää suorittaa 100 % maksu etukäteen tuotetta tilattessa. Toimitamme tuotteet kun maksu on tilillämme. Mittatilaustuotteissa toimutusaika on yleensä 4 - 6 viikkoa.


3. PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, ELLEI se ole mittatilaustuote tai kuulu alla olevan kohdan 4 tuotteisiin.

Mittatilauspuvulla ei ole palautus, -eikä vaihto-oikeutta (kuluttajansuojalaki 6 Luku 16§)

Palautus- ja vaihto-oikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotepakkauksen voi avata tutkiakseen tavaraa menettämättä palautus-/vaihto-oikeutta. Tuotetta ei kuitenkaan voi ottaa käyttöön. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Pakkauksissa ja tuotteissa olevat tuotemerkit/-tarrat tulee olla paikoillaan, tuotteen tulee olla käyttämätön, puhdas, ehjä ja pesemätön!


4. Vaihto- ja palautusoikeus EI KOSKE seuraavia tuoteryhmiä:

Alushousut, bodyt, sukat, sukkahousut. Myöskään tasseleilla/pasties ei ole palautusoikeutta mikäli niistä on irroitettu tarralaput sisäpinnalta.

ENNEN tuotteen palautusta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Tällöin annamme tarkemmat käytännön ohjeet ja osoitetiedot palautuksen/vaihdon suorittamiseen.

Mikäli koko tilaus palautetaan, vähennetään palautettavasta kauppasummasta alkuperäiset toimituskulut.

Palautusta tehdessäsi, pakkaathan lähetyksen niin hyvin, että palautettava tuote ei kuljetuksen aikana vahingoitu. Huomioithan myös sulkea kuoren/teipata paketin niin hyvin kiinni, että palautettava tuote pysyy matkassa mukana! Asiakas vastaa mahdollisista palautuksen aikaisista kuljetusvahingoista, jos ne johtuvat tuotteen puutteellisesta pakkaamisesta.

Emme lunasta postiennakolla tai siihen verrattavalla tavalla meille lähetettyjä lähetyksiä emmekä myöskään korvaa tällaisesta lähetyksestä asiakkaalle aiheutuneita kuluja! Rahapalautukset asiakkaalle maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille noin viikon kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuvan lähetyksen. Emme myöskään korvaa asiakkaalle välillisesti aiheutuneita kuluja kuten bussimatkoja postiin.


5. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.


7. Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 0404478444). Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Mypinupboutique.fi on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Mypinupboutique.fi:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja. Tilausta ei kuitenkaan voi perua mikä asiakas on tilannut mittatilaustuotteen ja MypinupBoutique.fi / Anni Ainia on saanut maksun tuotteesta.


8. Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Mypinupboutique.fi :n hinnastossa osoitteessa www.mypinupboutique.fi. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Mypinupboutique.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.


9. Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Tilisiirto.

b) Verkkopankit


10. Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Mypinupboutique.fi :lle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@mypinupboutique.fi tai postitse osoitteeseen Mypinupboutique.fi Männistöntie 6 e 15 00280 Veikkola.

Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Mypinupboutique.fi :n antamien ohjeiden mukaisesti.

Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Mypinupboutique.fi palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan (ei kuitenkaan postikuluja) viipymättä asiakkaalle.


11. Ylivoimainen este (Force majeure)

Mypinupboutique.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy Mypinupboutique.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mypinupboutique.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


12. Muuta

Kaikki sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan ja tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Emme myöskään vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissa tai mahdollisista painovirheistä Huuto.netin hinnoissa.

Muutokset eivät koske hyväksyttyjä tilauksia (verkkokaupan lähettämä automaattinen tilausvahvistus ei tarkoita, että tilaus olisi hyväksytty, vaan ainoastaan, että tilaus on otettu vastaan ja tallentunut järjestelmäämme). Jos tuotetiedoissa tai tilaus- ja toimitusehdoissa on jotain epäselvää, ota meihin yhteyttä, niin pyrimme antamaan vastauksen kysymyksiisi.

Pidätämme myös oikeuden perua kaupan, jos hinnoittelussa on sattunut selkeä virhe tai mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan valmistajalta kohtuullisessa ajassa. Meillä ei ole velvollisuutta toimittaa tuotteita jotka ovat loppuneet.

Pidätämme oikeuden tilauksen eväämiseen.

Emme vastaa tuotteen myöhästymisestä aiheutuneista kuluista.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Anni Ainia
Y-tunnus 2149962-1
Osoite Männistöntie 6 e 15, 02880 Veikkola
Puhelinnumero 0404478444
Sähköposti anu.ruhanen@mypinupboutique.fi