Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tavaraa voidaan lähettää Huutopakettina Manner-Suomeen.

Maksut otetaan vastaan tilisiirrolla etukäteen. Yritys lähettää ostajalle viitenumerollisen laskun. Myyty tavara lähetetään tai luovutetaan, kun maksu on todettu saapuneeksi yrityksen tilille.

Jos ei kohdekohtaisesti muuta ilmoiteta, hinnat sisältävät arvonlisäveron, eikä marginaaliverotusta sovelleta. Jos ei muuta sovita, myyntihintaan lisätään lähetykseen tarvittava Huutopaketin hinta. Useita kohteita voidaan yhdistää samaan lähetykseen, jolloin toimituskulujen hinta voi poiketa yksittäisessä kohdeilmoituksessa mainitussa, kokonaisuudessaan todennäköisesti alempaan suuntaan.

Jos kuluttaja-asiakas haluaa käyttää 14 peruutusoikeutta, pyydetään ottamaan yhteyttä. Jos kuluttaja-asiakkaan 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta käytetään, asiakas vastaa palautuskustannuksista ja siitä, että tavara pakataan riittävän hyviin palautuskuljetusta varten. Peruuttamiseen voi käyttää peruuttamislomaketta, joka on tämän asiakirjan lopussa. Se on muokattu peruuttamislomakkeesta, joka on oikeusministeriön asetuksessa kuluttajansuojalain 6 luvussa tarkoitetuista peruuttamisalomakkeesta ja peruuttamisohjeista. Jos peruuttamislomaketta käytetään, sen voi täydentää ja lähettää myyjälle sähköpostitse tai postitse. Peruuttamisen voi tehtä myös ilman peruuttamislomaketta. 14 vuorokauden peruuttamisaika alkaa siitä, kun kuluttaja-asiakkaalla on ollut mahdollisuus saada tavara haltuunsa, tai jos tavaraeriä on useita, siitä kun hänellä on ollut mahdollisuus saada ensimmäinen tavaraerä. Jos kauppa peruutetaan määräajassa, myyntihinta palautetaan asiakkaan tilille, kun tavara on palautettu vahingoittumattomana myyjälle.

Huudon lunastamatta jättäminen tai paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksen ehtona on, ettei tavara ole vahingoittunut.

Jos asiakkaalla on moittimisen aihetta toteutuneesta kaupasta, pyydetään ottamaan yhteyttä mahdollista kaupan purkamista tai hyvitystä varten. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saada asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivulla on lisätietoja menettelystä.

https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/ostajalle_1.html

Tavaroiden myyntiä koskee lakisääteinen virhevastuu. Sitä laajempaa takuuta ei myönnetä.

Yritys ei ole mukana toimialakohtaisissa käytännesäännöissä. Tiedote henkilötietojen käsittelystä voidaan toimittaa asiakkaalle pyynnöstä.

Elinkeinonharjoittajan nimi on Yleispalvelu Lauri Rahkonen. Sähköpostiosoite on lr-myynti@tutanota.com . Yhteydenpito toimii tehokkaimmin sähköpostitse tai Huuto.net -verkkopalvelun kautta välitettävillä viesteillä.

Osoite on c/o Lauri Rahkonen, Kauppalantie 17 B 26, 00320 HELSINKI. Puhelinnumero on 0405752879.


Peruuttamislomake

(täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen)

— Vastaanottaja

Yleispalvelu Lauri Rahkonen, c/o Lauri Rahkonen, Kauppalantie 17 B 26, 00320 HELSINKI, sähköpostiosoite lr-myynti@tutanota.com

— Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista :



— Vastaanottopäivä


— Kuluttajan nimi


— Kuluttajan osoite


— Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)


— Päiväys


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Yleispalvelu Lauri Rahkonen
Y-tunnus 3000824-9
Osoite Kauppalantie 17 B 26, 00320 HELSINKI
Puhelinnumero 0405752879
Sähköposti lr-myynti@tutanota.com