Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Lieksalaisen teollisuusyrityksen irtaimiston nettihuutokauppa 14.3. - 24.3. klo 20.00 saakka. Tavaroihin tutustuminen on mahdollista tiistaina 19.3. klo 10.00 - 16.00.

Lisäksi paikanpäällä pidetään live-huutokauppa 4.4. klo 13.00, näyttö klo 10.00 - 13.00. Live-huutokauppaan voi jättää ennakkotarjouksia sähköpostilla 3.4. klo 20.00 saakka osoitteeseen pekka@realisointikarelia.fi

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimeksiannosta Realisointi Karelian toimittamalla julkisella netti- ja live-huutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.
 
Myyntikohteet myydään sellaisessa kunnossa, kuin ne ilmoitushetkellä on ja niillä ei ole takuuta tai palautusoikeutta. Ostaja on velvollinen itse ottamaan selvää kohteen kunnosta.
 
Ulosottolaitos tai Realisointi Karelia ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Myyjä päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen.

Ostaja vastaa ostamiensa tuotteiden irrottamisesta ja poisviennistä. Tavaroita voi noutaa torstaina 4.4. klo 8.00 - 12.00 ja paikanpäällä pidetyn huutokaupan jälkeen n. klo 17 -20 alkaen Lieksasta, Kerantie 21-23.

Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

Joihinkin akkukoneisiin löytyy kuljetuslaatikko.

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa eikä hintoihin lisätä arvonlisäveroa. Nettihuutokaupassa maksu tulee olla suoritettuna 25.3. Live-huutokaupassa maksu tulee suorittaa välittömästi huutokaupan aikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Varaathan käteisen mahdollisimman sopivana tasarahana.

Myytyjä kohteita voidaan toimittaa ostajan lukuun, tästä palvelusta kysy Realisointi Karelialta, Pekka Ahlholm, pekka@realisointikarelia.fi, v0400 393 666.

Osassa tuotantotiloja voi olla pölyä ja mm. lintujen jätöksiä, joten varaathan tarvittaessa paikan päälle tullessasi hengityssuojaimia. Perustuotantotilat ovat normaalin tehdashallin mukaisessa kunnossa.

Pieniä muutoksia tuotteissa voi olla tullut valokuvien ottamisen jälkeen.

ULOSOTON YLEISET HUUTOKAUPPAEHDOT
https://www.ulosottolaitos.fi/material/collections/20201129213915/7METpOT5t/Ulosoton_yleiset_huutokauppaehdot_paivitetty30.6.17.pdf


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Realisointi Karelia
Y-tunnus 2789343-5
Osoite Siltakatu 18, 80100 JOENSUU
Puhelinnumero +358400393666
Sähköposti info@realisointikarelia.fi