x
x
x

WinCapita

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Huuda kohteitani vain,jos olet lukutaitoinen.En vastaa Itellan tms aiheuttamista vahingoista.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

627 pistettä
99,6 % positiivisia

:(
Myi tuotteen viallisena kertomatta koko totuutta, eikä suostunut palauttamaan rahoja tuotteesta, vaan syytti postia tuotteen hajoamisesta. Kielenkäyttö neuvotellessa asian ratkaisemisesta todella epäasiallista. Ei voi muuta tehdä kuin rikosilmoitus. 
28.09.2012 20:33
Kohde: 237361239
WinCapita: Jos kohteen otsikossa lukee viallinen ja tuotteen kuvauksessa,että Windows ajon jälkeen näyttöön tulee teksti:Levyn lukuvirhe paina ctrl+alt+del,joka näkyy myös kuvassa,tosin huonosti. Ilmeisesti lukutaito ei hyppysissä,tai luetun ymmärtäminen?

:(
Ostaja syyttää minua siitä, että hän ei jaksanut lukea myynti-ilmoitusta ennen huutamista, sekä siitä että Itella on tehnyt virheen, ja kadottanut yhden lähetyksen. Tarjottu kauppojen purkua kahteen otteeseen. Lisäksi sain turhan negatiivisen palautteen.  
Myyjä: poistettu-1514233
02.08.2012 17:46
Kohde: 228473868
WinCapita: Myyjä vaihtoi palautteen? Tapanani ollut tehdä kaupat loppuun saakka kunnialla ja avoimesti. Olimpa ostaja,tai myyjä. Hoitaa myös tuotteet perille saakka. Kaupan purku viimeinen vaihtoehto,ei minun vaade,itse halusit niin tehtävän. Kaupallista jatkoa.