x
x
x

saskawaani

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Heippa! Myynnissä etupäässä käsitöitä. Ostot sieltä, täältä ja tuolta. Myyjänä postimaksuista mainittakoon, että toimituskulut ovat arvio. Mahdollisia liikasuorituksia ei palauteta mutta lisääkään ei pyydetä. Kivoja kauppoja - puolin ja toisin..! :)


Palaute

368 pistettä
99,7 % positiivisia

:(
Hintaehdotukset ovat yleensä alle hintapyynnin, joten on painat "hyväksy" painiketta hylkäämisen sijasta, ei luulisi olevan minun ongelma. 
26.02.2015 14:10
Kohde: 351802047
saskawaani: Tarkoitin hylätä täysin alimitoitetun hintaehdotuksen. Kursori oli vikapaikassa, ja vahingossa ''hyväksyin'' ehdotuksen. Mitään kauppaa ei tietenkään syntynyt. Saatuaan tietoni ostajaehdokas reagoi näin. Todella harmillista!

:(
Valitettavast joudun antamaan negatiivisen palautteen. Kohteessa ei ilmoitettu että kankaat ovat suurimmaksi osaksi ihan käymätöntä pientä silppua ja kaikenlisäksi likaista ja haisi homeelle. :( Roskiin meni koko satsi. 
26.07.2013 21:49
Kohde: 272761537
saskawaani: Rahat saa aina takaisin! Ja likaisia eivät muovilla suojatut, vaatetehtaiden JÄÄNNÖSPALAT takuulla olleet. Tiukasti sullottuina monta kymmentä vuotta varastossa olleiden kankaiden haju on toki tunkkainen, mikä on tuuletuksella nopeasti poistettu vaiva.