x
x
x

tommax83

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

Palautteet puhukoon puolestaan :) Myytävistä kohteistani odotan 7 päivää maksusuoritusta ellei toisin sovita. Jos maksusuoritusta ei kuulu kyseisenä määräaikana, niin oletan kauppojen peruuntuneen ja huutokauppaan kohteen uudelleen.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

383 pistettä
99,6 % positiivisia

:|
Ilmoitit kohteessa "aikojen saatossa kärsinyt kotelo". Muut myyjät ja itse ilmoitan jos jotain erityistä mainittavaa on myyntikohteessa... mielestäni 2cm x 13cm palan puuttuminen pahvikotelosta on mainittava kohteen tiedoissa. Kuvasta sitä ei voinut nähdä 
24.02.2006 10:28
Kohde: 27284950
tommax83: Kuvasta näkyi kotelon teippaukset,halkeamat ja repeytymät.Kuvauksessa ilmoitin kuten sanoit, kärsineestä kotelosta. Eli siitä EI VOINUT jäädä epäselväksi kotelon huono ja kärsinyt kunto. Jatkossa kannattaa ostaa tuotteet uusina niin ei tule pettymyksiä.

:|
Muuten onnistunut kauppa, mutta elokuva oli ruotsinkielisillä kansilla toisin kuin kohteessa annettiin ymmärtää. 
13.08.2004 11:11
Kohde: 10165433
tommax83: Kuvauksessa kerroin vain elokuvan juonen ja mainitsin suomenkielisesta tekstityksesta. Kannesta ei ollut mainintaa ollenkaan. jatkoa ajatellen tiedoksi, että kysymällä saa tietoa myytävistä kohteista. Kiitoksia kuitenkin muuten sujuvista kaupoista.