x
x
x

ikupop

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Reilua kaupan tekoa vuodesta 2005 lähtien. Ostan ja myyn tuotteen nopeasti, rahat tilile, paketti postiin periaatteella. Myymäni tuotteen voi myös hakea täältä kotoani mutta en lähde kuskaamaan niitä pitkin Tamperetta. Kiitos!


Palaute

778 pistettä
99,7 % positiivisia

:(
Hahmolta puuttuu selkäpuolelta säkki paikalla pelkkä reikä mitä ei kuvasta näe ja jota kuvauksessa ei mainita.Kuva otettu kierosti,sain siis rikkinäisen kohteen.No pakattu hyvin.Kyllä rahalle pitää saada vastinetta. 
06.12.2014 07:22
Kohde: 339094668
ikupop: Valitettavasti en huomannut että kohteelta puuttui säkki selästä,palautin rahat tilillesi (3€), toivon että palaute vaihtuu.Kuva otettu kierosti?? Tökerö syytös! Olisin toivonut että olisit ottanut minuun yhteyttä ennenkuin annat neg. palautteen. EI Näin!

:(
En edelleenkään vastaa postin rikkomista lähetyksistä.Kantani on selvä.Valita postille.Koskee myös tampereosastoa.Teidän kanssa kaupanteko on ollut aina äärimmäisen hankalaa.Ei mahda mitään että näitä ikäviä asioita sattuu aina joskus. 
23.01.2012 08:32
Kohde: 203510615
ikupop: Sain kostopalautteen.Tilasin tuotteen joka oli rikki,myyjä ei ottanut vastuuta asiasta vaan syyttää postia.Kun laitoin negatiivinen palautteen hänelle, sain sellaisen myös itse!? Reilu kauppamies on kyseessä ja täysin asiaton joka menetti yhden asiakkaan!