Huuto.net uudistuu

Hyvä käyttäjämme,

Huuto.net uudistaa sivujaan, jotta saamme Huuto.netistä entistä toimivamman ja aktiivisemman kauppapaikan. Kiitämme kaikesta käyttäjiltä saamastamme palautteesta, joka on auttanut meitä muutosten suunnittelussa.

Tiedotamme jatkossa uudistumisen etenemisestä tällä sivulla. Mikäli muutokset vaativat toimenpiteitä yksittäisiltä käyttäjiltä, olemme heihin yhteydessä sähköpostitse.

Kehitysehdotuksia sekä palautetta muutoksista voi lähettää osoitteeseen huutouudistuu@huuto.net. Huomioithan, että nämä palautteet eivät ohjaudu asiakaspalvelulle vaan palvelukehitykseen. Valitettavasti emme voi vastata kaikkiin palautteisiin, mutta pyrimme huomioimaan ne palvelun kehityksessä.

Rahat ja mitalit -osastoja uudistettu (19.4.2023)

Huuto.net on muuttanut Rahat ja mitalit -osaston alaosastojen jaottelua Suomen Numismaatikkoliitto ry:n ja Suomen Numismaattinen Yhdistys ry:n suositusten mukaiseksi. Vanha Eurokolikot ja -setelit -osasto poistuu käytöstä, ja sen korvaa viisi uutta osastoa. Lisäksi Rahat ja mitalit -osastoon tulee myös uudet osastot ei virallisille maksuvälineille ja muille kuin euromääräisille juhlarahoille. Yksityiskohtaisemman tiedotteen asiasta löydät täältä.


Omasta sivusta tehty responsiivinen (23.9.2022)

Omasta sivusta on tehty responsiivinen, eli käytetyn laitteen näytön koon mukaan skaalautuva. Tietokonenäkymässä sivun oikeassa reunassa olevat asiat, kuten ostajille lähetettävä vakioviesti Myynnit-sivulla ja Postin pakettiautomaattivalinta Omat tiedot -sivulla, löytyvät mobiilinäkymässä sivun alaosasta.


Rekisteröitymiseen tehty muutoksia (17.7.2020)

Käyttäjätunnuksen rekisteröimiseen on tehty muutoksia. Tunnuksen saa käyttöönsä vasta asiakaspalvelun vahvistettua rekisteröitymisen. Vahvistamista tehdään asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli arkisin klo 9–17. Vaihtoehtoisesti tunnuksensa voi vahvistaa itse milloin tahansa verkkopankkitunnusten avulla. Muutoksen tarkoituksena on ehkäistä keksityillä käyttäjätiedoilla tehtyjä väärinkäytöksiä.

 

Huuto.netin ilmoitusvahti on uudistunut! (12.3.2018)

Voit nyt määritellä aiempaa tarkemmin hakuehdot, joiden perusteella vahti ilmoittaa sinulle myyntiin tulleista kohteista. Uuden ilmoitusvahdin hakuehdot ovat seuraavat:
 
Hakusanat
Tuotteen sijainti, hinta, osasto ja kunto
Hakusanan kohdennus
Kauppatapa
Ilmoittaja ja ilmoittajan tunnus

Haun voi myös jatkossa tallentaa suoraan hakusivulta ilmoitusvahdiksi ilman ilmoitusvahtilomakkeen täyttöä.
 
Uudistuksen myötä vanhat vahdit eivät enää ole toiminnassa. Pääset kuitenkin tarkastelemaan vanhoja vahtejasi ja luomaan niiden avulla uuden vahdin. Tässä vielä pari linkkiä, joiden avulla pääset vauhtiin uusien vahtien kanssa:
 
Vanhat vahdit löydät täältä.
 
Uudet vahdit löydät täältä.
 
Lue vahdeista lisää täältä.
 
Vanhat vahdit on nähtävillä kuukauden ajan ja ne poistetaan Huudosta 12.4.2018. Käythän siis aktivoimassa vahtisi jo vaikka tänään!Huutopaketti on uudistunut (22.3.2017)

Huutopaketin uudistuksen myötä Postin Huutopaketit lähetetään Postin Helposti-koodin avulla. Lähetys onnistuu jatkossa kätevästi ilman tulostettavia osoitekortteja.
 
Postin Huutopakettivalikoimaan on lisäksi tuotu pieniä pakettikokoja suuren L-paketin rinnalle. Jatkossa kaikista pienimmät paketit voi lähettää Postin XXS-Huutopakettina, joka toimitetaan postilaatikosta vastaanottajan kirjelaatikkoon. Lähetystä varten tuotteen myyjä tarvitsee Postista saatavan Helposti-kooditarran, johon koodi kirjoitetaan.
 
Postin uudet S- ja M- Huutopaketit voi lähettää pakettiautomaatin kautta Helposti-koodin avulla. Postin S- ja M- paketit voi nyt myös vastaanottaa pakettiautomaattiin. Automaatti tulee valita Huuto.netin omien sivujen kautta. Postin L- Huutopaketti pysyy ennallaan ja jatkossakin L-kokoinen Postin Huutopaketti tulee lähettää ja vastaanottaa Postin toimipisteestä.
 
Uudistuksen myötä Matkahuollon Huutopaketin pakettikoon valintaan on tehty logiikkamuutos. Jatkossa pakettikoon valinta määräytyy laskemalla paketin sivujen pituus yhteen (leveys + syvyys + pituus). Yhden sivun maksimimitta on jatkossa 150 cm.
 
Lue lisää Huutopaketista täältä

 

Näyteikkunamainoksien hintoja alennettu (14.12.2016)

Olemme alentaneet näyteikkunamainoksien hintoja pysyvästi. Samalla olemme yksinkertaistaneet näiden lisäpalveluiden ostotapaa.
 
Jatkossa mainoksen voi nostaa etusivulle kerrallaan tunniksi, jolloin ilmoitus näkyy jonotustilanteesta riippuen vähintään tunnin ajan etusivulla.
 
Hakutulossivun sekä osastosivun näyteikkunapaikkojen ostoa on muutettu siten, että lisänäkyvyyttä voi ostaa kerralla aina viikoksi. 
 

Huuto.netin laskutuskäytännöt muuttuvat 1.11.2016 alkaen (5.10.2016)