Tuote on myyty käyttäjälle mpk78 hintaan 9 €

Kuvaus

Pojalle vaatepaketti, koot vähän mitä sattuu, noin 160, S/M, ollut meillä teinipojalla. Mukana valkoinen Hilfiger (koko XL, mutta ei niin iso ja ei varmaan aito), raita kauluspaita ja Adidas paita (ei varmaankaan aito).

 

Hieman kulumaa, joitakin haaleita jälkiä, ihan ok-kuntoinen paketti ja ihan käyttökelpoiset.

 

 

Tämä vaatepaketti ja tulossa lisää myyntiin useampi erikokoinen pieni vaatepaketti, joiden kunnossa saattaa olla joku pieni kuluma, haalea jälki, pesunukkaa hieman enemmän tai pieni purkauma, mutta nämä kaikki kuitenkin yleisilmeeltään ihan siistejä. Ja jos jotain isompaa, ilmoitan siitä erikseen. Näiden vaatepakettien vaatteita en sen kummemmin enemmän kuvaile, mittaile ja lähtöhinta alhainen.

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - 

 

 

 

PieniHelmi myy siistejä ja hyväkuntoisia lasten vaatteita, leluja ja muuta tarviketta, sekä äitiysvaatteita. Pyrin tarkastamaan myytävät tuotteet todella huolellisesti, sekä ilmoittamaan kohteen kunto selkeästi, mutta jos et jostakin syystä ole tyytyväinen ostokseesi, otathan yhteyttä s-postiini.

Postikulut halvimman mukaan. Voit myös kerätä samaan pakettiin useamman ostoksen, ja näin säästät postikuluissa. Jos haluat kerätä isompaa pakettia, otathan yhteyttä s-postiini. Yli 50e ostoksiin ilmaiset postikulut!!

Pyrin lisäämään tuotteita päivittäin - löydät kaikki myynnissä olevat kohteet hakusanalla PieniHelmi.

Tilitiedot löytyvät vakioviestistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2022 18:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.11. klo 18:28

Hei mikä on puseroiden kainalo-kainalo mitta?