Tuote on myyty käyttäjälle hetosko hintaan 2,50 €

Kuvaus

Lähestyvän syksyn kunniaksi myyn valikoiman tuotteita alennettuun hintaan! Nyt kannattaa huutaa itselleen vaikka paketillinen korealaista kosmetiikkaa. :) Tämä kohde sisältää 3 kpl finnilaastariarkkeja.

Korealaisen Skinfood-kosmetiikkabrändin finnilaastarit, uusi ja avaamaton pakkaus (kuva avatusta pakkauksesta omassa käytössä olevasta vastaavasta tuotteesta). Yksi pakkaus sisältää 6 isoa ja 6 pienempää pyöreää finnilaastaria joihin on uutettu teepuunöljyä. Teepuunöljy on tehokas finnienkarkottaja. Kun huomaat että iholle on syntymässä finni, pese kasvot illalla ja kiinnitä tarra finnin päälle. Anna vaikuttaa yön yli ja irroita aamulla. Ainakin mulla punaisuus vähenee samantien ja yleensä finni katoaa ennen kuin ehtii kunnolla tullakaan. :) Finnilaastarin suositeltu vaikutusaika on 8-12 tuntia. Pakkauksen takana on englanninkieliset ohjeet. Viimeinen käyttöpäivä vuonna 2020.

Postitus kirjeenä 1,30 euroa. Katso myös muut kohteeni! Yhdistelen postikuluja Postin hinnaston mukaisesti. Kerää vaikka oma kosmetiikkapaketti.

Korealainen kosmetiikka tunnetaan hyvästä laadustaan ja innovatiivisista tuotteista. Skinfood on yksi maan suosituimpia kosmetiikkabrändejä. Se hyödyntää tuotteissaan paljon luonnollisia ainesosia ja monet tykkäävät myös merkin vintage-tyylisistä pakkauksista. Itse ihastuin korealaiseen kosmetiikkaan vaihto-opiskellessani Soulissa.

Hakusanoja: skinfood skin food tony moly tonymoly finnilaastarit finnilaastari finni laastari aknenhoito akne hoito aknen spot patch tea tree teepuu teepuunöljy teepuun öljy teepuu innisfree nature republic missha mizon seantree sean tree sea n tree kpop k-pop smtown super junior

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2017 20:55
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 20 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.