Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvanmukainen, uusi.  Sisältää:

Episodi 5: Millennion
Millennion, joka kontrolloi koko kaupunkia, palkkaa Harryn ja Brandonin töihin. Miehet ovat olleet neljä kuukautta omilla teillään ja uudelleen kohtaaminen tekee selväksi, että Harry on edennyt urallaan nopeammin. Brandon etsii käsiinsä myös Marian.

Episodi 6: Big Daddy
Mustiin pukeutuneet miehet seuraavat silmä kovana Brandonia, kun tämä lounastaa Marian kanssa. Myöhemmin hän saa kutsun vaikutusvaltaisen Big Daddyn luokse. Seuraavana iltana pidettävässä suuressa juhlassa on määrä syttyä raju tulitaistelu Lightning-liigan jäseniä vastaan!

Episodi 7: 5 Years Later
Viisi vuotta on kulunut. Harryn ura on mennyt ylöspäin aggressiivisesti ja pysähtymättä, kun taas Brandonista on tullut jääkylmä palkkamurhaaja. Kilpaileva syndikaatti palkkaa pahamaineisen ja armottoman murhaajan "Madness" Bunjin eliminoidakseen kaksikon, mutta asiat saavatkin yllättävän käänteen...

Episodi 8: Family
Tärkeässä tilaisuudessa Millenionin eliittiväestölle, saa Harry tehtäväkseen löytää petturin ryhmästä. Eräs huipputärkeä vieras on murhattu ja syyllinen piileskelee Millenionin uskonnollisten liittolaisten joukossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.5.2018 17:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.