Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, Sterling-hopea, luonnolliset fluoriittikivet
Hopeinen kuningasketju, jonka väleissä on fluoriittihelmiä. Helmet ovat soikeita, koko 8x12 mm. Lukko on 10 mm hopeinen jousirengaslukko.
Ketjun pituus on 48 cm ja paksuus 5,5 mm, paino 40,5 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Fluoriitti (engl. fluorite) on kalsiumfluoriiittia. Puhdas fluoriitti on läpinäkyvää kiveä. Erilaiset epäpuhtaudet antavat sille monenlaisia värisävyjä, minkä vuoksi sitä käytetään korukivenä. Fluoriittia esiintyy maailmanlaajuisesti ja sitä saadaan usein muiden mineraalien kaivausten sivutuotteena. Fluoriittia esiintyy kaikissa sateenkaaren väreissä ja sitä pidetään maailman monivärisimpänä mineraalina. Yleisimpiä värisävyjä ovat violetti, sininen, vihreä, keltainen ja väritön läpinäkyvä. Harvinaisempia ovat pinkki, punainen, valkoinen, ruskea ja musta. Fluoriitti on lasikiiltoista ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 4.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

122 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.7.2021 18:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.