Tuote on myyty käyttäjälle jannevm hintaan 20 €

Kuvaus

Meikkifriikki siivoaa kaappejaan! Tästä siis halvalla lähes 150 euron arvoiset tuotteet, joista suurin osa on hyvin vähän käytetty. Nättejä ja monipuolisia värejä. Kustakin tuotteesta on alempana oma kuva, josta näet kunnon, sekä tarkemmat tiedot.

Sisältö:

 • NYX Dream Catcher Palette Golden Horizons, 12 värin luomiväripaletti
 • NYX Wonder Stick sävy ws 04 Universal, highlight/contour puikko
 • Essence All About Roses luomiväripaletti, lähes uusi
 • H&M Shimmer Gloss, kesän 2016 limited edition paketista, sävy Junkanoo
 • H&M Shimmer Gloss, kesän 2016 limited edition paketista, sävy Perahera
 • Isadora Color Correcting Concealer paletti sävy 30 Antiredness
 • NYX Baked Blush poskipuna, sävy Wanderlust
 • Body Shop luomiväripaletti, sävy Grooving Gold, joulun 2016 juhlakokolma
 • Rimmel Kate Lipstick huulipuna sävy 55 My Nude, viimeisimmästä Kate Moss huulipunakokoelmasta
 • Loreal Infallible luomiväri 888 Iced Latte
 • Bare Escentuals Full Coverage Kabuki kabukisivellin
 • MAC luomiväripaletti Royal Assets 6 Warm Eyes

LISÄTIEDOT:

NYX Dream Catcher Palette Golden Horizons: Ostettu tänä keväänä ja käytetty vähän, myydään pois juuri siksi ettei ole tullut käytettyä.

Huutokuva.net

Body Shop luomiväripaletti, sävy Grooving Gold: käytetty max 5 kertaa, persikkaista sävyä vähän enemmän. Upea juhlava paletti jolle ei vaan ole itselle käyttöä, ostettu joulun alla.

Huutokuva.net

Rimmel Kate Lipstick huulipuna sävy 55 My Nude, ostettu muistaakseni tämän vuoden puolella, muutaman kerran käytetty, meikkipussista löytyy niin monta nudepunaa että tämä lähtee kiertoon.

Huutokuva.net

Essence All About Roses luomiväripaletti: ostettu kesän kynnyksellä, sävyt eivät sovikaan minulle joten on vain pari kertaa käytetty!

Huutokuva.net

NYX Wonder Stick sävy ws 04 Universal, highlight/contour puikko, ostettu keväällä, käytetty max 5 kertaa. Molemmat korkit rikki mutta pysyy ainakin minulla meikkipussissa kiinni. Tässä sävyssä highlighter on aika kimalteleva.

Huutokuva.net

NYX Baked Blush poskipuna, sävy Wanderlust. Upea persikkainen heleä sävy, ostettu keväällä. Ei tunnu ihan omalta joten lähtee kiertoon.

Huutokuva.net

Bare Escentuals Full Coverage Kabuki kabukisivellin. Tullut osana merkin mineraalimeikkipakettia, on muutaman vuoden vanha ja jäänyt kokonaan käyttämättä, sillä en käytä puuterimaista pohjaa.

Huutokuva.net

H&M Shimmer Gloss, kesän 2016 limited edition paketista, sävy Junkanoo ja Perahera, molempia kokeiltu, lähtee kiertoon kun en osaa huulikiiltoja oikein käyttää.

Huutokuva.net

Isadora Color Correcting Concealer monitoimipaletti sävy 30 Antiredness: samassa highlighter, concealer, anti-redness ja tummien silmänalusten peittäjä. Muutaman kerran käytetty ja todettu että on liian kuiva omalle rutikuivalle iholleni.

Huutokuva.net

Loreal Infallible luomiväri 888 Iced Latte: hieno vaalea tosi hohtava kultainen väri, käytetty jonkin verran, itsellä näitä kaksi joten toinen lähtee tarpeettomana kiertoon. Luomiväri on luonnostaan pehmeämpää ja "varisevampaa".

Huutokuva.net

MAC luomiväripaletti Royal Assets 6 Warm Eyes: kuten kuvasta huomaa vaaleita värejä on käytetty paljon, joten tämä tulee käytännössä kaupan päälle. Sävyt: Sunday Best, Nobility, Retrospeck (eniten käytetty), Star Violet, Club, Show Stopper. Kolmea viimeksi mainittua käytetty vähänlaisesti. Ei tule enää käytettyä, silti hyvä paletti jos haluat kokeilla MACin luomivärejä! Kuva ei tee oikeutta sävyille, esim. Club-sävyssä on vihreän mukana punertavaa shimmeriä!

Huutokuva.net

 

 

        

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.9.2017 23:10

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.9. klo 11:15

Moi! Myytkö erikseen? Paljonko pyytäisit posteineen tosta Isadoran color correcting concealer paletista? :)

17.9. klo 22:22

Moi, posteineen kaikkineen 9 eur