Kuvaus

"Murphyn kaikkein hauskin rooli!"
-Peter Travers, People Magazine

Eddie Murphy on elokuvateatterikassojen kuningas, ja Prinssille Morsian -elokuvassa hän on komedian prinssi - Erittäin varakas ja hemmoteltu Afrikkalainen prinssi, joka on tullut Amerikkaan etsimään itselleen vaimoa. Läheisen tutun (Arsenio Hall) saeurassa Murphy saa uuden työpaikan, ystäviä, keikkoja, vihamiehiä - ja liudan tukalia ongelmia. Tarkkaile Murphyn ja Hallin unohtumattomia cameo-rooleja!

Näyttelijät :
Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, John Amos, Madge Sinclair, Shari Headley,..

+ Alkuperäinen nimi : Coming To America
+ Komedia
+ Kesto : 1 h 52 min.
+ Valmistusvuosi : 1988
+ Värielokuva
+ Ekstrat : Elokuvatraileri
+ Elokuvan tekstitykset : englanti kuulorajoitteisille, englanti, saksa, ruotsi, tanska, norja, suomi, hollanti, bulgaria, islanti,arabia, turkki, puola, romania, tsekki, unkari
+ Elokuvan ääniraidat : englanti (Dolby Digital 5.1), saksa (Stereo)
+ PAL 2

Tässä elokuvassa ilmeisesti ensimmäistä kertaa Eddie Murphy esitti monta roolia, josta myöhemmin tuli hänen "juttunsa", kuten esimerkiksi Pähkähullussa Professorissa, jossa hän näytteli melkein suurimman osan rooleista. Tässä elokuvassa myös Arsenio Hall esittää useita rooleja.

Levy on hyvin vähän käytetty, joten siinä jonkun verran on myös käytön jälkiä niin itse levyssä kuin muovikansissakin. Jäljet kuitenkin hyvin vähäisiä. Itse levyssä ei oikeastaan mitään jälkiä ja elokuva näkyy hyvin, eikä kansissakaan kummoisia jälkiä ole ja ne toimivat erittäin hyvin. Myös kansipaperit ovat hyväkuntoiset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Sulkeutuu 8 vrk 10 h 30 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4 € Sulkeutuu 8 vrk 10 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.