Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Korvakorut,vaalea ametisti, Sterling-hopea

Hopealankaan pujotetut vaaleat ametistisirut. Lanka on muotoiltu niin, että sirut eivät putoa. Korussa on silikonistopparit, joiden avulla korun voi asemoida korvalehteen. Halutessasi saat varastoppareita.Korun rungon pituus on 5 cm ja paino yhteensä 5,3 g.

Neloskuvan korut vasemmalta oikealle: malakiitti, lumihiutaleobsidiaani, punainen koralli, tumma ametisti. Viimeinen kuva: malakiitti, lumihiutaleobsidiaani, punainen koralli, aurinkokivi, akvamariini, kuukivi, vaalea ametisti, tumma ametisti.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Ametisti (engl. amethyst) on violetti kvartsimuunnos. Violetti väri johtuu rautaepäpuhtauksista. Ametistia on kaikkialla maapallolla. Lapin Luostolla on Suomen suurin ametistikaivos. Ametistin väri vaihtelee hyvin tummasta violetista vaaleaan. Se on läpinäkyvää tai läpikuultavaa. Kovuus Mohsin asteikolla on 7. Pinta on lasikiiltoinen. Ametisti on helmikuussa syntyneiden onnekivi.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2021 2:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.