Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvanmukainen, uusi ja muoveissa. Toimii myös Win XP, Vista, 7, 8 ja 10. Henkeäsalpaavaa Star Warstoimintaa Kloonisodan aikaisessa galaksissa perustuen suosittuun animaatiosarjaan
Peli vie pelaajat galaktisten seikkailujen pariin Kloonisotien aikaan. Ensimmiästä kertaa ikinä pelaajat pääsevät pelaamaan animaatiosarjasta tutuilla Jedi-hahmoilla, joita ovat muun muassa Anakin Skywalker ja kloonikapteeni Rex. Täysin uusi tarina, joka yhdistää tv-sarjan kahta ensimmäistä kautta, vetää pelaajat mukanaan monisyisen tarina pauloihin, jossa tehtävänä on estää mysteerinomaisen teknosalamurhaajan tuhoisat suunnitelmat.

Peli on rakennettu tukemaan kaksinpelattavaa co-op-muotoa ja helposti omaksuttavat kontrollit tekevät pelistä sopivan niin kokemattomalle pelaajalle kuin konkarillekin. Taistele Tasavallan puolesta ja nouse pahoja Separatisteja vastaan palauttaaksesi galaksiin rauhan!

- Koe täysin uusi ja kiehtova Kloonisota-tarina, joka yhdistää tv-sarjan kaksi ensimmäistä esityskautta toisiinsa.
- Pelaa lukuisina eri Jedi-hahmoina, jiota ovat mm. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Mace Windu ja Kit Fisto.
- Taistele läpi Separatisti-droidien ja näytä valomiekkasi sekä Voimasi mahti monilla upeilla tavoilla ja tempuilla.
- Kohtaa vihollisia, hallitse droideja ja ratko erilaisia ongelmia Jedi-ritarina.
- Kisaa kaveria vastaan erilaisissa haasteissa ja kerää pisteitä avataksesi bonusesineitä sekä saadaksesi päivityksiä hahmollesi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

11,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.8.2017 14:01

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.