Kuvaus

BOXISSA 4 ELOKUVAA;

Love and Other Drugs

Hathaway valloittaa vapaamielisenä Maggiena, joka kohtaa vertaisensa Viagraa kauppaavan Jamien (Gyllenhaal) muodossa, ja pian he päättävätkin aloittaa kiihkeän suhteen – ilman sitoumuksia tietysti. Mutta huolimatta kaikista yrityksistä pitää homma pintapuolisena, Maggie ja Jamie ovat avuttomia, kun heidät ottaa valtaansa huumeista kaikkein vaarallisin – rakkaus!

Date Night
Claire (Tina Fey) ja Phil Foster (Steve Carell )ovat perinteinen pariskunta, joiden lähiöelämä kuluu arjen rutiineissa ja avioliitto kaipaisi hieman piristysruisketta. Kun tämän tavallisen pariskunnan henkilöllisyydestä erehdytään pahemman kerran, muuttuu heidän rauhallinen treffi-iltansa hyvinkin epätavalliseksi seikkailuksi! Illan mittaan he löytävät vanhan kauan kadottamansa kemian uudestaan ja haastavat korruptoituneet poliisit, häikäilemättömät gangsterit ja vauhkoontuneen taksikuskin villiin takaa-ajoon! Tätä illallista Fosterit eivät tule ikinä unohtamaan!

Lemmenpeli
Romanssi käy kuumana läpi koko talven, mutta kevään koittaessa Lindsay huomaa järkytyksekseen, että Benillä on toinen rakkaus... baseball! Lindsayn on kilpailtava kokonaista joukkuetta vastaan Benin sydämestä. Onnistuuko selvästi alakynnessä kamppaileva Lindsay voittamaan lemmenpelin?

Marley & Me
Jennifer Aniston ja Owen Wilson tarjoilevat hurttaista huumoria John ja Jenny Groganina - nuorena pariskuntana jokapunnitsee elämää mullistavaa päätöstään lasten hankinnasta. Sitten saapuukin Marley... hurmaava, hulinaksi pistävä labradorinnoutajan pentu, joka reputtaa käytöskoulun ja muuttaa Groganin huushollin hetkessä katastrofialueeksi. Marley, jonka sydän on yhtä suuri kuin hänen temmellyksennälkänsä, seuraa uskollisesti Groganien rinnalla läpi ilojen ja surujen – uusien työpaikkojen, kotien ja kasvavan perheen vaatimien koettelemusten keskellä. John ja Jenny oivaltavatkin lopulta, että maailman mahdottomin koira ravisteleekin heistä kaikki parhaat puolet esiin.

SUOMI-JULKAISU

UUSI/MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 22 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 8 vrk 22 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.