Kuvaus

Terhi perämoottorin käynnistyksen mikrokytkin

Mikrokytkin tarvittaessa antaa/katkaisee virran moottorista, ajotilanteen mukaan. Esim. käynnistyksessä mikrokytkin voi kytkeä valopuolan pois päältä, jolloin käynnistys helpottuu. Tai mikrokytkin estää käynnistyksen veto päällä.

1x on-on, eli 1*vaihto tyyppinen mikro kytkin, kooltaan plk=28*10*16mm. Liuskan pituus 28mm rullan keskiöön. Reiät nurkissa, ja kiinnitysreiät käyvät alkuperäisen tilalle. Virran kesto pienjännitteellä ylikin tuon verkkojännitteelle ilmotetun 16A, joten on riittävän ylimitoitettu. Alkuperäisestä kytkimestä tosin lukemat puuttuvat. Kestää jonkin verran myös öljyjä ja kuumaa. Terhin alkuperäinen, ollen 40v vanha, on muovikoteloltaan hauras ja ehkä jo särkynyt/haljennut. Mikrokytkimen sijaintipaikka 15 ja 20 hv malleissa käy ilmi kohteen lisäkuvista. Jos oma on jo haljennut, mikrokytkin kannattaa vaihtaa varalta, ettei joutuisi selällä nykimään käyntiin tuntikausia, ja suotta tiputtamaan moottoria mereen..

Asennusohje kuuluu hintaan ja toimitetaan mikrokytkimen mukana. (Kuvassa 2 tilanne ennen asennusta. Kuvassa 3 tilanne asennuksen jälkeen). Kuvausrekvisiittana käytetty perämoottori ei kuulu hintaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,90 €
Sulkeutuu 23 vrk 23 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,90 € Sulkeutuu 23 vrk 23 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.