Tuote on myyty käyttäjälle carhelp hintaan 47 €

Kuvaus

Siistikuntoinen tilapäinen, ei taitoksia.

Muutama muukin saman sarjan tilapäinen siellä tänään huudettavissa.

Asiantuntijan uutiskirjeen on tilannut ilahduttavan moni ja tuon kautta markkinointi jatkossakin paremmille kohteille ja huutokaupoille tapahtuu. Muuhun markkinointiviestintään en tuota listaa käytä kuin huuto.net viestintään.

Klikkaa tästä Asiantuntijan uutiskirje tilaukseen... Tämän uutiskirjeen tilaajana saat kohteista tiedot ensimmäisten joukossa ja varmistetaan palvelulla jatkossakin se ettei Paremmat Asiantuntijan kohteet jää vahingosssa huomaamatta... (Ja listalta pääsee helposti poiskin.)

Vielä jonkin verran on noita luetteloitakin varastossa, mutta vähiin käy nämäkin. Rahakauppa.comista tämän saat hintaan 5,95€ + toimituskulut ja sieltä tilauksia suosittelen. Noihin tilauksiin yhdistelen automaattisesti huuto.netin voittokohteet, joten kannattaa tilata tuo luettelo samalla kertaa jos jotain huutelet. Ja tämän tuotteen tilauksella kannattaa lähteä tutustumaan uuteen numismaattiseen sivustoon, Rahakauppa.comiin:


Tervetuloa tutustumaan verkkokaupan valikoimiin!

Luettelo on julkaistu taskukokoisena, jotta se on helppo pitää mukana esimerkiksi huutokaupoissa ja keräilytapahtumissa.

Myös Finntimo.comista tuotetta löytyy. Tilaathan omasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
47 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.5.2021 20:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.