Tuote on myyty käyttäjälle Zerobit hintaan 304 €

Kuvaus

 VINYYLI LP-LEVYJEN POISTOERÄ  (numero 17)  lähtee nyt myyntiin.  Katso myös BONUS tämän tekstin loppuosassa.

Poistamme näillä huutokaupoilla levyjä Lauttasaaren varastomyymälästä. vinylmusic.fi

Sekalainen erä käytettyjä vinyyli LP-levyjä - noin 1000 kpl - myydään tällä huutokaupalla - startti hinta on 5 euroa koko erästä.. Korkein hintatarjous voittaa. Ostat siis tuhat LP-levyä yhdellä huudolla.

5 isoa pahvi-laatikkoa- jokaisessa noin 200 kpl. Yksi laatikko painaa noin 30 kg- eli koko erä painaa noin150 kg. Kuvien muovilaatikot eivät ole mukana.

Ostaja noutaa levyt Lauttasaaresta ( Wavulinintie 6) heti kun huutokauppa on päättynyt.

Musiikkia laidasta laitaan - poppia, rokkia , viihdettä , discoa, soulia, countrya, jazzia, listahittejä, myös klassista musiikkia, iskelmiä, pieni erä suomalaisia artisteja on pakattu mukaan, joukossa on myös lp-n kokoisia ns Maxi-sinkkuja. Musiikkia laidasta laitaan...

Alkuperäiset artistit - 1970- ja 1980- ja 90-luvuilta. Valikoiman  parhaassa päässä ovat  artisteja kuten : Abba, Elvis, Boney M, Dolly Parton, Rod Stewart, Kenny Rogers, Paul Young, Elton John,  Tina Turner, Tom Jones, Glenn Miller, Manhattan Transfer, Harry Belafonte, Frank Sinatra, Pretenders, Billy Idol  ja moni vastaava  - mutta haluan kuitenkin olla realisti ja kertoa että kaikki artistit tässä tarjouserässä eivät ole näin tunnettuja.

Levyjen kunto vaihtelee - mukana valikoimassa on täysin uudenveroisia mutta mukana on myös enemmän soitettuja levyjä. Levykansien kunto vaihtelee - osassa voi olla kirjoituksia, liimauksia tai hintalappuja. Tavaraerä on ollut aikaisemmin myytävänä Lauttasaaren varastomyymälässämme - silloin levyt ovat maksaneet 3-7 euroa per kpl..

 

BONUS!! 

- Jos levyerän hinta nousee 400 euroon niin laitan ostajalle mukaan myös 1000 kpl singlelevyjä - vastaavanlainen erä kuin LPt.

- Jos leyverän hinta nousee 500 euroon niin laitan vielä lisksi mukaan lisäbonuksena 500 kpl DVD elokuvaa.

- katso myymälän websivua:      http://www.vinylmusic.fi

Varastomyymälästämme löydät  runsaasti erihintaisia äänilevyjä - valikoimassamme on runsaasti yli 30.000 kpl äänitettä. Valikoimassamme on myös pelikoneita ja jukebox tuotteita.

Tervetuloa Lauttasaareen tekemään hyviä ostoksia.

Varastomyymälä on auki yleisölle keskiviikot klo 13-18 ja lauantait klo 11-16.

Ostamme myös  levykokoelmia. Isot erät noudamme pakettiautolla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
304 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2018 14:53

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.