Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kasvoille tiukasti istuvassa hengityssuojaimessa ei silmälasit huurru sekä FFP2-hengityssuojain suojaa myös lähelläsi olevia ihmisiä.
Magic Genius KN95 on perinteinen hiukkassuodattimella toimiva CE-merkitty laadukas (FFP2) hengityssuojain. Tuotteessa ei ole venttiiliä.

Hengityssuojain on laboratoriotestattu ja todettu EN149:2001+A1:2009 standardin vaatimusten mukaiseksi.

Yhdessä pakkauksessa 10kpl suojaimia.
Magic-Genius tuoteperheen suojaimia käyttää Suomessa myös sairaalat.

Kertakäyttöinen hengityssuojain on erittäin kevyt ja siinä on muotoiltava nenäosa. FFP2 hengityssuojainten kuminauhat ovat tarkoituksella tiukempia kuin esimerkiksi kasvosuojissa, jotta saavutetaan tiivis maski. Vain tiivis maski suojaa viruksilta, mikrobeilta ja partikkeleilta!

  • Väri: Valkoinen
  • Kerrokset: 5 kerrosta
  • Suojausluokka: FFP2
  • Pienhiukkasten suodatusteho laboratoriostestissä: Yli 95%.
  • Muotoiltava nenäpidike
  • Suojaimen koko: 16,5 x 10,5 cm

"VTT:n tekemän tutkimuksen mukaan kangasmaskilla voi suojata lähiympäristöään tartunnalta, mutta se ei kuitenkaan suojaa maskin käyttäjää altistumasta viruksille. VTT:n tutkimuksen mukaan kangasmaskit kuitenkin keräävät tehokkaasti uloshengitettyjä mikrobeja ja maskit hidastavat pisaroiden etenemistä.

VTT:n tutkimusprofessori Ali Harlin kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa FFP -maskien käytön antavan yksistään saman suojan kuin jos molemmilla osapuolilla olisi kirurginen maski kasvoilla. Harlin myös uskoo, että FFP -suojaimella on hyötyä ärhäkämmin tarttuvan virusmuunnoksen torjunnassa, sillä tehokas hengityssuojain käytännössä nollaa nousseen tartuttavuuden.

Maskin on oltava myös venttiilitön. Uloshengitysventtiili ei suodata uloshengitettyä ilmaa yhtä tehokkaasti kuin venttiilitön FFP -maski."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

79 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2021 7:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.