Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. 101 TABUA IN ENGLISH. Kuvat: Joe Crabtree. 1998 Gummerus (kolmas painos). 112-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

101 tabua in English (1997) sisältää 101 englannin kielen tabusanaa sekä muutama kaupan päälle. Jokaisessa kielessä on tabuja, sanoja jotka eivät välttämättä tule kieltenopetuksessa tutuiksi. Silti niihin törmää sekä arkielämässä että tv-ohjelmissa ja elokuvissa. Keskusteluissa ulkomaalaisen kanssa tai vaikkapa tuotenimien valinnassa tieto auttaa välttämään tahattomia mielleyhtymiä ja suoranaisia väärinkäsityksiä. Kirjaan on kerätty englannin kielen tabuja: kirosanoja sekä ruumiinosia ja –toimintoja kuvaavia sanoja. Päähakusanat alkavat omilta sivuiltaan ja niiden vieressä on ääntämisohje. Jos sana on brittienglantia tai jos sana esiintyy Atlantin molemmin puolin, ääntämisohje on brittienglannin mukainen, jos sana on amerikanenglantia, ääntäminen on neuvottu amerikanenglannin mukaan. Sanojen merkitys selostetaan ja/tai annetaan tyyliltään lähinnä samanlaisia suomalaisia vastineita, valotetaan sanojen historiaa ja tyylisävyjä ja käydään läpi vaihtoehtoisia ilmauksia korrekteista epäkorrekteihin.

 

2. 101 ARVOITUSTA IN ENGLISH [American Quiz Book]. Toimitus: Lynette Pratt. Kuvat Joe Crabtree. 2000 Gummerus. 127-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

101 arvoitusta in English (1999) sisältää amerikkalaisia arvoituksia. Amerikasta löytyy arvoituksia laidasta laitaan, sekä hirtehisiä että hullunkurisia, ikivanhoja että uunituoreita. Teokseen on koottu yli 101 arvoitusta, joissa velmuillaan estoitta kaikille ja kaikesta, kielen koukeroita hilpeästi hyväksi käyttäen. Suomenkieliset apusanat ohjaavat jujun juurille, mutta oivaltamisen ilo on jätetty lukijan vastuulle.

 

3. 101 UUTTA VITSIÄ IN ENGLISH [American Joke Book]. Toimitus: Lynette Pratt. Kuvat Joe Crabtree. 1999 Gummerus. 111-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, välilehdellä aikaisemman omistajan pieni nimitarra, ei muita merkintöjä.

101 uutta vitsiä in English [American Joke Book] (1999). Mitä miettii vaari, kun kaikki muut ajavat moottoritiellä väärään suuntaan? Mahtaisivatko Romeo ja Julia lähteä mukaan, jos heidät kutsuttaisiin amerikkalaisnuorten pirskeisiin? Miltä kuulostaa, kun keskilännen lehmä päättää opetellä vierasta kieltä? Kaikki tämä ja monta muuta nauruhermoja hykerryttävää vastausta selviää tästä kaksikielisestä vitsikokoelmasta, joka ei päähenkilöitään säästä. What does Grandpa think, when everyone else on the highway is going the wrong way? Would Romeo and Juliet accept an invitation to an American party? What happens when a cow in the Midwest decides to learn a second language? You'll find the answers - and many more - in this ruthless bilingual collection of American Jokes.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 16 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 43 vrk 16 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.