Tuote on myyty käyttäjälle Puputytto hintaan 15 €

Kuvaus

Mary Jane Mucklestone: 150 pohjoismaista kirjoneulemallia

Alkuteos: 150 Scandinavian knitting designs. Kääntäjä: Mirkka Santala

Kustantamo: Moreeni, 2016. 160 sivua (pehmeäkantinen kirja).

Uutta vastaavassa kunnossa.

"Elävää kirjoneuleperinnettä pohjolasta

Perinteisillä pohjoismaisilla neulemalleilla syntyy upeita kirjoneulepintoja, jotka sopivat sileisiin neuleisiin lapasista villapaitoihin.
Kirjassa on mustavalkoinen ja värillinen ruutukaavio jokaisesta kuviomallista sekä valokuva valmiista neulepinnasta. Useimmissa mallikuvioissa on käytetty 2–4 eri väriä, mutta mikään ei estä yhdistämästä samaan neuleeseen useampia värejä.
Tiivis tieto-osio opastaa lankojen, mallin ja värien valinnassa sekä kirjoneulonnan perustekniikoissa ja antaa ohjeet vaatteen suunnitteluun, virheiden korjaamiseen ja valmiin neuleen viimeistelyyn. Kirjan lopussa on ohjeet neulatyynyn, lapasten, pipon ja kaulurin neulomiseen.

Mary Jane Mucklestone on amerikkalainen neulesuunnittelija, opettaja ja kirjailija, joka on erikoistunut Fair Isle -kirjoneulontaan. Hänen töitään on julkaistu muun muassa kansainvälisissä Vogue Knitting- ja Interweave Knits -lehdissä sekä lukuisissa kirjoissa.

Mary Janella on monipuolinen tausta taiteiden ja tekstiilien parissa. Hän on suorittanut kuvataiteen kandidaatin tutkinnon ja opiskellut muotia sekä historiallisia asuja.”

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.3.2024 12:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.