Tuote on myyty käyttäjälle metalli666 hintaan 45,05 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (11kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MAHTAVA WANHA 1950-Luvun TOIMIVA SEINÄKAIUTIN!!! HYVIN NÄYTTÄVÄ!!! SOI HYVIN, ÄÄNI EI SÄRISE ja KAIUTTIMEN OMA ALAOSAN VALKOINEN BAKELIITTINEN ÄÄNENVOIMAKKUUDEN SÄÄTÖNUPPI TOIMII!!! Yhdistin tämän ihan tavallisiin 2000-Luvun Stereoihin ja hyvin soi, eli ei tarvii edes mitään antiikkista soittopeliä tämän käyttämiseen. Yläosan outoon mittariin, en saanut pikaisella testaamisella eloa, se ei tässä nyt pääasia kun soi hyvin ja kaiutin säätövipuineen toimii, mittarin päälle voi joku Hifi-harrastaja paremmin ymmärtää. Tämä voi olla suuren kokonsa vuoksi jokin tilaustyönä johonkin 50-Luvun ravintolaan valmistettu upea uniikki seinäkaiutin, kuten myös jokin kotikäytössä ollut, pääasia että toimii kuitenkin.  TÄSSÄ NYT AIVAN MAHTAVA 1950-Luvun TOIMIVA SUURI SEINÄKAIUTIN ja TUON AIKAKAUDEN SISUTUSELEMENTTI,  ROCK ’N’ ROLL!!! Kaiuttimen mitat koteloineen, korkeus jopa 48cm ja leveys ylhäältä 41cm. Painoa noin 4,7kg VARMASTI HARVINAINENja UPEA!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI!!!

Katso myyjän kaikki kohteet

Lähetyskulut Matkahuolto M-Huutopaketti(seurantakoodi) 6,95eur tai Postin L-Huutopaketti(seurantakoodi) 7,95eur, sekä Postin normaalin hinnaston mukaan Numerolla-paketti(seurantakoodi) 11,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 14,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Lisätty 6.12.2018 12:36

Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
45,05 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2018 23:00
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.