Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa, ja se siis lisätään kohteen ostohintaan, mutta tämän kanssa kirjekuoreen ei mahdu toista tuotetta joten se on postitettava yksistään. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

Once Upon A Time In The West - Huuliharppukostaja  -  Special Collector's Edition  -  2 DVD

Huuliharppukostaja sijoittuu aikaan, jolloin rautatie etenee länteen ja sille tarkoitettujen maa-alueiden omistuksesta syntyy verinen taistelu. Tarinan pääkonna on häikäilemätön rautatiepohatta Morton, joka tarvitsee erään maanviljelijän maita juna-asemaa varten. Morton lähettää asialle palkkatappajansa... Huuliharppukostaja sijoittuu aikaan, jolloin rautatie etenee länteen ja sille tarkoitettujen maa-alueiden omistuksesta syntyy verinen taistelu. Tarinan pääkonna on häikäilemätön rautatiepohatta Morton, joka tarvitsee erään maanviljelijän maita juna-asemaa varten. Morton lähettää asialle palkkatappajansa Frankin, joka joukkoineen surmaa maanviljelijän ja jättää jälkeensä todisteita, jotka viittaavat Cheyenneksi kutsutun lainsuojattoman olleen verilöylyn takana. Surmattu mies on kuitenkin Frankin tietämättä mennyt New Orleansissa naimisiin entisen ilotytön Jillin kanssa. Kun Jill saapuu kaupunkiin ja vaatii aviomiehensä maita itselleen, joutuu hän taisteluun rautatieyhtiötä ja sen tappajia vastaan. Tässä Jill saa yllättävää apua Cheyenneltä ja salaperäiseltä kostajalta, joka on saapunut Frankin jäljille.

Extrat:

Disc One:
Commentary Track - With contributions from directors John Carpenter, John Milius & Alex Cox, film historians Sir Christopher Frayling & Dr. Sheldon Hall and cast & crew.
Disc Two:
An opera of violence, the wages of sin, something to do with death - Documentaries including exclusive interviews with Claudia Cardinale, Gabriele Ferzetti, Bernardo Bertolucci and cinematographer Tonino Delli Colli. Plus archive interviews srom Sergio Leone and Henry Fonda.
Railroad - Revolutionising the West - Featurette
Locations then & now - Stills Gallery
Production - Stills Gallery
Cast Profiles - Henry Fonda, Charles Bronson, Claudia Cardinale, Jason Robards, Gabriele Ferzetti
Original Trailer

Ohjaus
Sergio Leone

Käsikirjoitus
Dario Argento
Sergio Donati

Näyttelijät
Henry Fonda
Claudia Cardinale
Charles Bronson
Jason Robards
Frank Wolff
Gabriele Ferzetti
Paolo Stoppa
Jack Elam
Woody Strode

Kesto
159 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ym.

K-15

R2

Englanninkieliset kannet

***********************************************************

 

D18

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 114 vrk 16 h 54 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 114 vrk 16 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.