SIISTIT LEFFAT
TURHIEN ODOTTELUJEN VUOKSI, EI ENÄÄ NOUTOJA!
Postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
LISÄTIETOJANI: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Miss Marple - Kausi 4 - 2 DVD

Agatha Christien maanmainio Neiti Jane Marple (Julia McKenzie) ottaa mittaa rikollisista täydellä teholla. Topakka Neiti Marple tarttuu mysteerien ratkomiseen tarmokkaasti säilyttäen kuitenkin aina arvokkuutensa sekä huumorintajunsa. Levyt hyvässä kunnossa ja suomitekstitykset luonnollisesti mukana.

SALAPERÄISET RUKIINJYVÄT (A Pocket Full of Rye)
Liikemies Rex Fortescue on myrkytetty, ja löydettäessä hänellä on taskussa rukiinjyviä. Tarkastaja Neele kutsutaan paikalle tutkimaan tapausta, neiti Marplen avustama, mutta he tulevat liian myöhään sillä Rexin petollinen nuori vaimo Adele löydetään myös kuolleena. Kysymys kuuluu, kuka on seuraava?

NEITI PINKERTONIN SALAISUUS (Murder Is Easy)
Neiti Marple hurmaa tiensä rauhallisen Wychwoodunderin pikkukylän asukkaiden keskuuteen titkiakseen murhasarjaa, apunaan entinen poliisi, komea Luke Fitzwilliam. Äkillisten kuolemantapausten seuratessa toinen toistaan, ja vaalien lähestyessä, neiti Marple valmistautuu paljastamaan salaisuuden joka on nii kammottava, ettei mikään kylässä palaa ennalleen.

ASKEL TYHJYYTEEN (Why Didn't They Ask Evans?)
Bobby Attfield, ainoa todistaja kuolevan miehen viimeisille sanoille "mikseivät he pyytäneet Evansia?" on päättänyt selvittää sanojen tarkoituksen. Yhdessä seurapiireihin kuuluvan Frankie Derwentin, ja perheen luona vierailevan neiti Marplen kanssa he muodostavat epätodennäköisen tiimin, ja he saavat epäilyksilleen vahvistuksen kun Bobby yritetään tappaa. Vihjeet johdattavat heidät Castle Savageen ja sen asukkaiden luokse.

NEITI MARPLEA EI PETETÄ (They Do It With Mirrors)
Ollessaan ystävänsä Carrie-Louisen luona vierailulla neiti Marple huomaa hyvin pian että kaikki ei ole kunnossa. Tila ei ole ainoastaan perheen koti vaan siellä on myös kuntouttamiskeskus nuorille rikollisille. Ei aikaakaan kun Carrie-Louisen aviomies yritetään ottaa hengiltä, hänen poikapuolensa murhataan ja joku yrittää myrkyttää Carrie-Louisen.

Kesto: 6 h 12 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K11

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D54)08052019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 21 vrk 7 h 6 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 21 vrk 7 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.