SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:

(Samoissa kansissa 2 elokuvaa joissa tekstitys molemissa suomeksi!)

Upeakuntoiset DVD:t, muovikansissa on jälkiä.

KANNEN KIELI ON ENGLANTI!

Sixty Six & Billy Elliot - 2 DVD

Sixty Six - DVD

Komedia vuodelta 2006 ohjaus Paul Weiland pääosissa Charlie Clark ja Nick Shrim.

Feel good- elokuvien huippua! Eletään kesää 1966, ja Englantiin on pian iskemässä jalkapallon MM-kisakuume. 12-vuotias Bernie tosin odottaa elämänsä suurinta päivää: bar mitsva -juhlaa ja hetkeä, jona hänestä tulee mies. Bernien perheen huomio kiinnittyy kuitenkin enenevässä määrin perheyritykseen kohdistuviin uhkiin ja perheen kurittomaan vanhempaan poikaan, ja Bernien bar mitsvan merkitys vähenee päivä päivältä. Pahinta on se, että MM-kisojen finaaliottelu ja Bernien bar mitsva osuvat samalle päivälle, ja kun Englanti vielä selvittää tiensä loppupeleihin, Bernien odottamasta bar mitsvasta uhkaa muodostua täydellinen katastrofi. Ohjaajan omiin kokemuksiin perustuva Sixty Six on valloittava komedia, jonka sydäntä lämmittävä sävy muistuttaa Billy Elliotia.

Käsikirjoitus
Bridget O'Connor
Peter Straughan

Näyttelijät
Charlie Clark
Nick Shrim
Gregg Sulkin
Matt Bardock
Cameron Crighton
Catherine Tate
Peter Serafinowicz
Helena Bonham Carter
Eddie Marsan
Francine Simmons

Kesto: 1 h 30 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

 

Billy Elliott - DVD

Draama vuodelta 2000 ohjaus Stephen Daldry pääosissa Jamie Bell ja Julie Walters.

1984, Pohjois-Englanti. Pienen kaupungin kaivosmiehet ovat lakossa ja tunnelma on kireä. 11-vuotiaan Billy Elliotin (uskomaton JAMIE BELL) isä ja veli ovat mukana lakossa, mutta Billyllä on muuta mielessä. Kyllästyneenä koulun raakoihin nyrkkeilyharjoituksiin hän kiinnostuu tyttöjen balettitanssista. Pian Billy on jo parketilla harjoittelemassa varpaillaan seisomista. Kotijoukot eivät juuri ihastu Billyn uuteen harrastukseen. Lakon vain kiristyessä Billy kuitenkin jatkaa harjoitteluaan ? salaa - baletinopettaja rouva Wilkinsonin (JULIE WALTERS) avulla. Nuorella Billyllä on lahjoja ja taivas auki ? mutta tuleeko hänen vanhoillinen perheensä ikinä hyväksymään tanssitossuissa sipsuttelevaa poikaa?

Käsikirjoitus
Lee Hall

Näyttelijät
Jamie Bell
Julie Walters
Gary Lewis
Jamie Draven

Kesto
106 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

R2

***********************************************************

 

D55

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 66 vrk 15 h 10 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 66 vrk 15 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.