Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Näiden kanssa ei samoilla 2€:n postikuluilla mahdu postittamaan muita tuotteitani.. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: DVD;t ovat eritäin lähellä uudenveroista kuntoa molemmat.
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISUT]

Vierailijat & Vierailijat II - 2 DVD
 

Vierailijat - DVD

Komedia vuodelta 1993 ohjaus Jean Marie Poire pääosissa Christian Clavier ja Jean Reno.

VUOSI ON 1122. Ritari nimeltä Godefroy on matkalla kotiin mennäkseen naimisiin, pelastettuaan kuninkaan ja valtakunnan. Matkalla ilkeä noita langettaa kuitenkin kirouksen Godfreyn ylle ja hän luulee appiukkoaan karhuksi ja surmaa tämän. Epätoivoisena Godefroy ja hänen uskollinen aseenkantajansa Jacquiolle kääntyvät taikurin puoleen. Taikajuoman 
avulla heidän tulee matkata ajassa taaksepäin estääkseen kirouksen langettamisen. Valitettavasti taikuri on aikamoisen dementoitunut. 
Hänen onnistuu kylläkin siirtää ystävämme ajassa mutta hän siirtääkin heitä eteenpäin, 871 vuotta. Eli nykypäivään. Paikka johon he joutuvat on sama ja linna yhä paikallaan - tosin se toimii nyt ylellisenä hotellina. Tilanne on kaoottinen - mutta ei hätää, pahempaa on luvassa!

Käsikirjoitus
Christian Clavier
Jean Marie Poire

Näyttelijät
Christian Clavier
Jean Reno
Valerie Lemercier
Marie Anne Chazel
Christian Bujeau
Isabelle Nanty
Gerard Sety
Didier Pain
Jean Paul Muel

Kesto
104 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Kieli
Ranska

R2

Suomijulkaisu

K11

 

Vierailijat 2 - DVD

Komedia vuodelta 1998 ohjaus Jean Marie Poire pääosissa Christian Clavier ja Jean Reno.

Vielä viisi vuotta aikaisemmin, ja ajassa 871 vuotta edessäpäin, hän tappoi auton kuin lohikäärmeen, joi tyytyväisenä WC-pöntöstä ja uhkasi yleistä rauhaa ritarillisuudellaan. Nyt ritari Godefroylle aikamatkaseikkailut ovat historiaa. Vuosi 1023 on mukavan turvallinen paikka ja häät hänen rakastamansa Frénégonden kanssa ovella. Jos vain kaikki sujuisi hyvin... Mutta jälleen taika sotkee kuviot, ja Godefroy yhdessä uskollisen palvelijansa Jacquouillen kanssa joutuvat siepatuiksi nykyaikaan. Tällä kertaa koheltava pari joutuu metsästämään muinaisaarretta ja kadonneita perhejalokiviä. Seikkailujen ja nolojen tilanteiden lisäksi tielle osuu mm. nykyiset jälkeläiset ja kotilinnan uusi herra.

Käsikirjoitus
Christian Clavier
Jean Marie Poire

Näyttelijät
Christian Clavier
Jean Reno
Muriel Robin
Marie Anne Chazel
Jean Luc Caron
Patrick Burgel
Eric Averlant
Armelle
Pierre Vial

Kesto
113 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
Ranska 

R2

Suomijulkaisu

K7

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D28) 08082019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
Sulkeutuu 106 vrk 15 h 23 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 106 vrk 15 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.