Kuvaus

Kate Hudsonin ja Anne Hathawayn tähdittämä romanttinen komedia parhaista ystävyksistä, joiden ystävyys joutuu koetukselle, kun heidän häävalmistelunsa eivät sujukaan ihan suunnitelmien mukaan.

Liv (Hudson) ja Emma (Hathaway) ovat olleet parhaita ystäviä lapsesta asti. He ovat olleet toistensa tukena niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. He menevät kihloihinkin samana päivänä. Kaikki menee aluksi sulassa sovussa - häitä suunnitellaan ja pukuja ihastellaan yhdessä. Kaikki kuitenkin muuttuu yhdestä puhelinsoitosta. Molempien prinsessaunelma on viettää häät New Yorkin kuuluisassa Hotel Plazassa, ja nyt hääpaikkavarauksessa on tapahtunut pieni erhe - toinen morsiamista joutuu siirtämään häänsä muualle ja siirtymään toisen tieltä. Tästä alkaa todellinen morsianten sota mitään keinoja kaihtamatta.

Kumpi morsiamista loppujen lopuksi viettää häänsä Hotel Plazassa ja miten pitkälle ystävykset ovat valmiita menemään oman unelmansa saavuttamiseksi?

v.2009

85 min

Suomi-julkaisu

 

27 Dresses hääkuumetta, on Paholainen pukeutuu Pradaan elokuvan käsikirjoittajan uusi romanttinen komedia. Elokuva kertoo Janesta (Katherine Heigl), joka on lämminsydäminen, romanttinen ja täysin epäitsekäs nainen, jonka elämä tuntuu kuluvan muiden asioita ja häitä järjestellessä. Tunnollinen Jane on ollut kaasona jopa 27 häissä!

Kun pikkusisko Tess uhkaa mennä naimisiin Janen pomon, hänen oman salaisen rakkautensa kanssa, Janen mitta kuitenkin täyttyy. Miksi hän on aina vain kaaso, ei koskaan morsian!

v.2007

1 h 46 min

Suomi-julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 13 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 49 vrk 13 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.