Kuvaus

Kyseessä on loppuunmyyty Suomi-julkaisu valmistajalta/julkaisijalta

Hyväkuntoiset levyt

 

The Crow (DVD)

Yö lähitulevaisuudessa. Kaupungin talot palavat. Brutaali Top Dollar apureineen murtautuu rock-kitaristi Ericin ja hänen tyttöystävänsä Shelleyn kotiin. He kiduttavat ja raiskaavat Shelleyn ja upottavat monta luotia Ericiin. Kumpikaan ei jää henkiin.

Brutaalien murhaorgioiden vuosipäivänä Ericin haudalle laskeutuu varis. Yliluonnollisten voimien avulla ruumis nousee haudastaan ja hoipertelee tuhottuun kotiinsa - varis kannoillaan. 

Surun ja kostonhimon riivaama Eric aloittaa yhden miehen sodan Top Dollaria ja tämän joukkoja vastaan. Variksen suojeluksessa hän on kuolematon - ja erittäin vaarallinen...

Brandon Lee sai surmansa traagisesti kesken filmauksien 31.3.1994. "The Crow" on hänen testamenttinsa.

95 min

 

The Crow - Wicked Prayer (DVD)

Vanhan tarun mukaan varis kuljetti sielun kuolleiden valtakuntaan. Mutta silloin tällöin tapahtui jotain niin pahaa, ettei sielu saanut rauhaa ja variksen piti kuljettaa se takaisin etsimään niitä, jotka olivat tehneet sille vääryyttä.

Jimmy on kokeillut lähes kaikkea - jopa vankilaa - kunnes Lilly saa hänen elämänsä raiteilleen. Onni jää kuitenkin lyhyeksi, kun pari joutuu sadistisen moottoripyöräjengin kynsiin. 

Heistä tulee verisen rituaalin uhreja, mutta pian jengi saa kannoilleen siivekkään vainoojan. Jimmy on palannut kuolleista kostaakseen...

98 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 8 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

17,50 € Sulkeutuu 16 vrk 8 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.