Kuvaus

Tämän päivän tuhkimotarina: Godardin, Caraxin, Kieslowskin ja Linklaterin elokuvissa näytellyt valkokankaiden kaunotar Julie Delpy loikkaa keväällä 2007 lopullisesti alan eturiviin, tällä kertaa näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana, tuottajana, käsikirjoittajana, leikkaajana ja säveltäjänä.

2 päivää Pariisissa hyppää täyttä vauhtia liikkuvan junan kyytiin heti ensimmäisestä kuvasta, kun pari vuotta yhteiseloa koetellut pariskunta palaa vähän vinoon menneeltä romanttiselta Venetsian-visiitiltä. Kissa on ollut pariisilaisen Marionin (Delpy) vanhemmilla päivähoidossa, joten tatuoitu ja lihaksikas, mutta silti intellektuelli ja neuroottinen (itseasiassa, ovatko ne sittenkään toisensa poissulkevia ominaisuuksia?) newyorkilainen Jack (Adam Goldberg) pääsee tutustumaan tyttöystävän vanhempiin ja kurkistamaan siihen oikeaan Pariisiin, joka piileskelee turistiesitteiden takana.

Valkokankaan komediallisen kemian kaavaa on mahdotonta määritellä. Se vain toimii jos on toimiakseen. Ja tällä kertaa kaikki loksahtaa taivaallisesti kohdalleen. Delpyn ja Goldbergin välillä on osuvaa uutuudenviehätyksen ja vakiintumisen välisellä kynnyksellä tasapainoilevaa säpinää. Delpyn roolihahmon vanhempia esittävät Delpyn omat vanhemmat, hillittömällä katu-uskottavuudella. Tarinaan saadaan vääntöä, kun Jack tutustuu tunteiden Pariisin karttaan, jossa joka toiselle kulmalle osuu Marionin ex-poikaystävä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 83 vrk 15 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 83 vrk 15 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.