Tuote on myyty käyttäjälle Pete_8 hintaan 15 €

Kuvaus

Myydään 2kpl otsikon ja kuvien mukaisia kortteja. Kyseiselle kortille löytyy kunnolliset Linux ajurit joten sen saa toimimaan esim. Ubuntussa kohtuullisen helposti. Itselläni on ollut käytössä VDR:n ja MythTV:n kanssa. Distrona on ollut Ubuntu sekä yaVDR joista aloittelijalle suosittelen ehdottomasti jälkimmäistä.

Kortista voi siis yaVDR:ää käyttäen rakentaa täysiverisen tallentavan digiboksin timeshifteineen päivineen. Uskoisin kortin toimivan myös Windowsissa mutta itselläni tästä ei ole kokemusta juuri kyseisen mallin osalta.

Toiminut ongelmitta omassa käytössäni mutta joutuu väistymään uudemman tieltä koska päivitin serveriraudan malliin missä ei ole PCI-korttipaikkoja.

Kortti siis suoraan toimivasta VDR-serveristä poistettu ja takuulla toimiva!

Linux TV asiaa suomeksi: http://linuxtv.fi/

Tietoa kortista linuxtv.com sivustolla: https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/TerraTec_Cinergy_1200_DVB-T

 

Jos tarvit vain yhden kortin niin voin myydä myös erikseen. Laita viestiä tai jätä kohteeseen kysymys.

 

 

linux ubuntu digitv viritin vahvistin mint freebsd nas synology dvb-c dvb-t t2 hd 720p 1080p yle mythtv mythbuntu yavdr vdr media center mux dual quad tuner

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.6.2018 21:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.