Kuvaus

Poistan kokoelmistani jopa yli 30 vuoden aikana kertynyttä pienoisrautatietavaraa. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia teknisesti moitteettomia vetureita, vaunuja ja tarvikkeita sekä Märklin-ratoihin että muihin merkkeihin. Ensimmäisinä julkaistujen kohteiden jälkeen laitan paljon muitakin pienoisvetureita myyntiin, sekä Märkliniä, että tasavirtavetureita, jotka sopivat muihin kuin Märklinin ratoihin, ja sekä digitaalivarusteisia että tavallisia, analogisia vetureita, samoin vaunuja, muuntajia jne. Kannattaa käydä katsomassa!

Kaikkien myymieni pienoisvetureiden toimivuus on kokeltu ja kaikki ovat teknisesti 100% kunnossa. Tutustu kohteeseen ja katso kuvat tarkasti. Säästä postikuluissa ja katso muut kohteeni kuvan yläreunasta kohdasta ”Myyjä” linkistä ”Katso ilmoitukset”. Maksu tilille ja toimitus postitse, ellei toisin sovita.

KOHTEESTA:

Saksan Liittorautatiet hankki 1960-luvun mittaan lisää hyväksi havaittuja E 10 -sähkövetureita, uudella, terävämmän mallisella nokalla, ja maalasi muutaman niistä kerma-sini -väritykseen samoissa väreissä olleita Rheingold-pikajunan vaunustoja varten. Huippunopeus oli 160 km/h ja teho 5000 hv. 

YKSILÖ:

Tämä E 10-veturimalli ehti olla valmistuksessa suhteellisen lyhyen aikaa noin 1970. Harvinainen, tyylikäs kerma-sini -väritys sopii hienosti tähän klassikkomalliin, jossa on katolla perinteiset lankamalliset virroittimet. Ajovalot vaihtuvat ajosuunnan mukaan ja perinteinen Fleischmann-tekniikka takaa hiljaisen ja tasaisen kulun. Värikäs veturi sopii mille tahansa pienoisrautatiellä pikajunia vetämään. 

Veturissa on vähäistä kulumaa monissa ulkonevissa kohdissa. Varsinaisia naarmuja tai kolhuja ei kuitenkaan ole. 

Tekninen toiminta moitteeton, kuten aina kaikissa myymissäni pienoisvetureissa. Tekninen toimintatakuu.OLE HYVÄ JA LUE MYÖS TÄMÄ:

Olen pienoisrautatieharrastaja ja keräilijä enkä kauppias, siksi en myy tehdasuutta tavaraa, monesti uudenveroisia kylläkin. Supistan kokoelmiani suunnitelmien ja tavoitteiden muuttuessa. Uudet suunnitelmat kaipaavat resursseja toteutuakseen ja siksi tarkoituksenani on saada ylijäämäksi jäänyt tavara kiertämään tavoittelematta fantasiahintoja. Avoin ja rehellinen kaupankäynti on ohjenuorani: tutustu palautteeseeni.

Kaikki kohteeni ovat H0-mittakaavan eli 1:87 analogisesti eli tavanomaisesti ohjattuihin pienoisrautateihin, ellei toisin mainita; myytävien kohteiden joukossa on toki digitaalivarusteisiakin vetureita, mutta niistä mainitaan jokaisen tällaisen kohteen kohdalla aina erikseen. Alkuperäislaatikko on vain, jos siitäkin erikseen mainitaan ja laatikko näkyy myös kuvissa.

Fleischmannin vetureissa on usein Fleischmannin kytkimet, mutta kytkinten vaihdosta muun tyyppisiin voidaan joissain tapauksissa neuvotella erikseen, muutamiin vetureihin on vaihtokytkimiä. Kuvissa mahdollisesti esiintyvä rekvisiitta kuten raide tai kirja yms. ei ole osa kohdetta.

Kaikki myymäni kohteet ovat takuutestattuja. Jos kuitenkin kohteessa on oleellinen puute tai havaittava vika, lähetän tarvittavan osan tai korjaan kohteen. Ellei tämä ole jostain syystä mahdollista, vasta silloin saattaa kaupan purku tulla kysymykseen. Kuvailen kohdetta parhaani mukaan, kysy rohkeasti lisää! Kohteista esitetyt valokuvat ovat osa kohteen kuvausta – katso kuvia tarkasti.

Huutopaketin hinta on 7 euroa, Ärräpaketti alkaen 6 euroa ja toimitus kirjeenä kotimaahan Postin hinnaston mukaan, esim. alle 250 g kirje (paksuus alle 3 cm) 3,20 euroa. Nouto Lempäälän Ideaparkilta on myös mahdollista sopia.

Huomaa, että Märklin-veturit kulkevat vain Märklin-radoilla. Vastaavasti muut merkit sopivat yleensä keskenään, mm. Fleischmann, Roco, Trix, Lima, Liliput jne. toimivat kaksikiskoradoilla, mutta eivät Märklinin radoilla. Vaunuihin on mahdollista vaihtaa pyöräkertoja ja kytkimiä niiden sovittamiseksi muiden merkkien ratoihin. Opastimet, valaisimet, nosturi jne. toimivat yleensä kaikilla radoilla merkistä riippumatta. Märkliniin sopivat Märklinin ja Titanin muuntajat ja tasavirtaratojen muuntajat sopivat yleensä keskenään eli Trixin muuntajalla voit ajaa Fleischmannin tai Rocon junaa jne.

****


Hakusanat Märklin Fleischmann Piko Lima Liliput Roco pienoisjuna pienoisveturi pienoisrautatie rautatie leikkijuna junarata h0 ho 00

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

77 €
Sulkeutuu 31 vrk 10 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

77 € Sulkeutuu 31 vrk 10 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.