Kuvaus

28 PÄIVÄÄ MYÖHEMMIN - 28 VIIKKOA MYÖHEMMIN (DVD)

Erittäin hyväkuntoiset DVD:t ja kotelo, samassa kotelossa kaksi thrilleriä. Ääni on englanti, tekstitys suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Kotelun kansitekstit ovat ruotsiksi.

28 PÄIVÄÄ MYÖHEMMIN (DVD) 28 DAYS LATER Ohjaus Danny Boyle, näyttelijät Cillian Murphy, Naomie Harris, Megan Burns, Brendan Gleeson, Christopher Eccleston, Alex Palmer, Bindu De Stoppani, Jukka Hiltunen

"Brittiläisestä tutkimusyksiköstä vapautuu eläinaktivistien hyökkäyksen johdosta virus, joka saattaa kantajansa pysyvään raivotilaan. Virus on mahdotonta eristää ja se leviää hetkessä maailmanlaajuisesti. 28 päivää myöhemmin pieni ryhmä selviytyneitä on jäänyt loukkuun Lontooseen, taistelemaan epätoivoisesti viruksen tartuttamia vastaan. Taistellessaan henkiinjäämisestään selviytyjät huomaavat, että vaarallisin vihollinen ei olekaan virus, vaan muut henkiinjääneet."

 28 VIIKKOA MYÖHEMMIN (DVD) 28 WEEKS LATER Ohjaus Juan Carlos Fresnadillo, näyttelijät Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Amanda Walker, Shahid Ahmed, Harold Perrineau, Catherine McCormack, Garfield Morgan, Emily Beecham, Idris Elba

"Kauhu ja tuho, joka levisi elokuvassa 28 päivää myöhemmin jatkuu selkäpiitä karmivassa jatko-osassa "joka päihittää alkuperäisen" (Dallas Morning News) kuusi kuukautta sen jälkeen kun virus harvensi Lontoon asukasluvun olemattomiin. Järjestys on palautettu ja epidemia kukistettu. Yhdysvaltain armeija auttaa kotiuttamaan pakolaiset kotimaahansa ja asuttamaan saarivaltion uudelleen. Yksi siirtolaisista kantaa hirvittävää salaisuutta, joka uhkaa laukaista kuolemaa kylvävän, verenjanoisen epidemian uudelleen."

 Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 109 vrk 4 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 109 vrk 4 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.