SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! JOS OSTAA KERRALLA YLI 20€:LLA, (MITÄ TAHANSA) NIIN POSTITUSKULUJANI EI TARVITSE ERIKSEEN MAKSAA MANNER-SUOMEEN. (Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan.) LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Emmerdale - Osa 2 - 3 DVD

TV sarja ohjaus Kevin Laffan pääosissa Elizabeth Estensen ja Mark Charnock

Suomessa näytetyt jaksot 21-40!

Beckindalen kylän asukkaille tulee lisää persoonallisuutta ja särmää näillä kolmella levyllä, joilta löytyy myös hulvatonta huumoria.

Kartanossa Kim Taten jalostustammat saavat epätoivotun orivieraan, ja tärkeilevän Alan Turnerin valheet saattavat hänet pinteeseen myös vanhan naisystävän kanssa. Frank Taten menneisyyden paljastuminen järkyttää perhettä ja kyläyhteisöä. Onneksi Chris löytää yhteisen sävelen Kathyn kanssa, ja Zoe saa näyttää, että hänestä on eläinlääkäriksi. Neuvokas Nick saa kiitosta työssään ja tyttöystävärintamallakin alkaa näyttää hyvältä. Villapakassa Amos ja Henry yrittävät miellyttää sekä vanhaa että nuorta asiakaskuntaa. Touhukas Seth sotkee asioita vähän siellä sun täällä.

Emmerdalen tilalla kipinät sinkoilevat, kun Jackin ja Sarahin yhteiselo etsii uomiaan. Joen steroidikokeilu kiristää veljesten välejä ja uusperheen onnea varjostaa katkera viikonloppuisä, joka ei emmi tarttua aseeseen.

Näyttelijät
Elizabeth Estensen
Mark Charnock
Clive Hornby
Charlie Hardwick
John Middleton
Antony Audenshaw
Jane Cox
Emily Symons
Charley Webb
Verity Rushworth

Kesto: 8 h 6 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K12

***********************************************************

D62

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 2 vrk 7 h 33 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 2 vrk 7 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.