Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

Minä & Prinssi, P.S. I Love You ja Alex & Emma - 3 DVD

3 Elokuvaa samoissa kansissa

The Prince & Me - Minä & prinssi - DVD

Komedia vuodelta 2004 ohjaus Martha Coolidge pääosissa Julia Stiles ja Luke Mably.

anskan kruununprinssi Edvard haluaa hengähdystauon hovivelvoitteistaan ja lähtee opiskelemaan Yhdysvaltoihin, jossa kruununperillisestä tulee ?Eddie?, tuikitavallinen opiskelijapoika. Eddie tapaa yliopistossa nuoren naisen nimeltä Paige, joka haluaa lääkäriksi enemmän kuin mitään muuta. Tenttikirjoja pänttäävä Paige huomaa yllättäen kiinnostuneensa Eddiestä ja romanssi saa alkunsa. Kun totuus siniverisestä poikaystävästä viimein valkenee tytölle, tämä joutuu miettimään pitkään ja hartaasti seuraavaa siirtoaan. Paige rakastaa prinssiään, mutta ei halua luopua omista suunnitelmistaan. Ja voiko tavallinen tyttö noin vain pakata laukkunsa ja muuttaa asumaan palatsiin, jonka ulkopuolella saalistavat paparazzien armeijat? 
Tositapahtumia mukaileva tarina kertoo tytöstä, jolla on ihka oikea mahdollisuus saada prinssi ja puoli valtakuntaa. Kulttuurien yhteentörmäys on kuitenkin väistämätön, kun aikaansaavasta amerikkalaisesta opiskelijasta ryhdytään leipomaan prinsessaa pieneen pohjoiseurooppalaiseen maahan. Julia Stiles (Mona Lisa Smile) kuuluu sukupolvensa parhaisiin näyttelijöihin ja lataa sydänverensä Paigen rooliin - jokainen tyttö uneksii joskus olevansa prinsessa, mutta mitä sanoo sydän tosipaikan tullen?

P.S. I Love - You - Rakastan sinua - DVD

Draama vuodelta 2007 ohjaus Richard LaGravenese pääosissa Hilary Swank ja Gerard Butler.

Nuori leski löytää 10 kirjettä, jotka hänen edesmennyt miehensä on jättänyt hänelle helpottaakseen elämässä eteenpäin ja aloittaa uusi elämä.

Kymmenen vuotta aikaisemmin Irlannin maaseudulla rakkaus räjähti, kun Holly Kennedy (Hillary Swank), nuori eksynyt turisti ja Gerry (Gerard Butler), paikallinen komistus kohtasivat. Hollyn kauhistunut äiti, oli huolissaan, että hänen tyttärensä oli liian nuori avioitumaan. Avioliittovuosien aikana pelottomasta Hollysta tuli epävarma. Kun Gerry sairastuu ja Holly jää leskeksi juuri ennen 30 ?vuotis syntymäpäiviään, hänen perheensä ja ystävänsä luulevat, ettei hän enää koskaa lähde ulos Manhattanin asunnostaan. Kun Holly oli suruissaan jo viikkoja katsellut vanhoja elokuvia, hän yllättäen vastaanottaa viestin edesmenneeltä aviomieheltään Gerrylta. Tästä alkaa Holyn villi vuosi, jonka Gerry on hänelle ennalta suunnitellut, jotta hän löytäisi jälleen oman itsensä ilman aviomiestään?ja kertoakseen; P.S. Minä rakastan sinua.

Alex & Emma - DVD

Komedia vuodelta 2003 ohjaus Rob Reiner pääosissa Kate Hudson ja Luke Wilson.

Käsikirjoitus
Fyodor Dostoyevsky
Jeremy Leven

Näyttelijät
Kate Hudson
Luke Wilson
Sophie Marceau
David Paymer
Alexander Wauthier
Leili Kramer
Rip Taylor
Gigi Birmingham
Jordan Lun

Kannen kieli: Englanti

Tekstitys kaikissa: Suomi, ruotsi, tanska, norja

***********************************************************

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 90 vrk 14 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 90 vrk 14 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.