Tuote on myyty käyttäjälle Sephiroth hintaan 12,90 €

Kuvaus

*********************************************
** EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA
VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI JA YLI 40€:LLA! 
*********************************************
TUOTETIEDOT

Suomitekstit kaikissa!

(Hieman merkityksetöntä jälkeä yhdessä DVD:ssä toiston kannalta, mutta siksi kuvaus on tyydyttävä!)

Musta Ori / Mustan Orin Paluu / Tyttö ja Villivarsa (3 DVD)

MUSTA ORI - (1979) - DVD

Kesto:1 h 52 min - Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

Alec (Kelly Reno) urhea nuori poika ja Musta villi Arabian ori haaksirikkoutuvat autiolle saarelle ja kokevat yhdessä pelottavan selviytymisseikkailun, joka luo järkkymättömän ystävyyden siteen heidän välilleen. Pelastuttuaan Alec ja uljas ori jatkavat yhteisiä seikkailujaan ystävystyttyään entisen Jockeyn ja nykyisen kouluttajan, Henry Daileyn (Mickey Rooney) kanssa. Dailey ottaa kaksikon siipiensä suojaan huomattuaan lyömättömän yhdistelmän hevosen uskomattomassa luonteessa ja Alecin järkkymättömässä omistautumisessa hevoseen. Alkaa valmistautuminen vuosisadan kilpailuun?

MUSTAN ORIN PALUU - (1983) - DVD

Kesto:1 h 39 min - Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

Musta on uljas ori, jota koko maailma ihailee. Mutta Alec Ramsaylle (Kelly Reno) - sen nuorelle amerikkalaiselle omistajalle - se on paljon enemmän. 
Kun ylväs eläin varastetaan, ei Alec kaihda keinoja saadakseen sen takaisin ? vaikka joutuu matkustamaan Casablancaan ja ylittämään Saharan raa?an autiomaan. Ystävänsä Raj?n (Vincent Spano) avustuksella Alec selvittää Mustan katoamista ympäröivän arvoituksen? vain huomatakseen, että vaikeudet rakkaan hevosen löytämiseksi ovat 
vasta alussa.

TYTTÖ JA VILLIVARSA - 2006 - DVD

Kesto:1 h 31 min - Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

Itsepäinen 16-vuotias Katy McLaughlin (Alison Lohman) unelmoi vain pääsevänsä töihin perheen vuoriston kupeessa sijaitsevalle hevostilalle, mutta hänen isänsä (Tim McGraw) on päättänyt lähettää tytön sisäoppilaitokseen. Kun Katy löytää kukkuloilta villin mustangin, hän päättää kesyttää hevosen ja näyttää olevansa pätevä hoitamaan tulevaisuudessa vaikeuksista kärsivää tilaa. Kohtalon oikkujen iskiessä perheen on rutistettava irti kaikki voimansa ja rakkautensa pitääkseen toivoa yllä eeppisessä, lämminhenkisessä tarinassa, jota koko perhe rakastaa.

R2

K7

***********************************************************

D68

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.9.2018 22:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.