Kuvaus

Myyn kaksi settiä eri värisiä magalodonin (sukupuuttoon kuollut jättihailaji, ei siis moderni tai uhanalainen laji) poikashampaita. Hampaat ovat peräisin maailman ainoalta tunnetulla megalodonien poikasalueelta, josta fossiileja saa kerätä ja myydä. Muita vastaavia ei ole olemassa. Hampaat ovat peräisin Bone Valleyn alueelta, jossa oli megalodonien aikaan matala merenlahti. Toinen asia, joka tekee Bone Valleyn hampaista erittäin haluttuja ja kerättyjä on alueen poikkeuksellinen geologia, jonka ansiosta fossiileja muodostuu useissa eri väreissä. Vastaavaa värikirjoa ei ole missään muualla. Siksi monet megalodon-kerääjät keräävät vain juuri näitä erilaisia Bone Valleyn hampaita.

Kuten kuvista näkyy, minulla on tarjolla vain kaksi tällaista moniväristä megalodonien poikashammassettiä. Kummassakin setissä on seuraavat värit: valkojuurinen sininen, smokki (eli valkojuurinen musta) ja tummajuurinen vihreä. Värejä ei siis ole käsitelty millään lailla, vaan ne ovat täysin luonnollisia.

Yhden setin hinta on 130€ ja kummassakin setissä on siis kolme hammasta. Hampaiden koot ovat tyypillisiä alueen poikashampaille eli ne ovat välillä 3,3cm-5,4cm. Myyjä maksaa postikulut. Setit on numeroitu kuviin.

SETTI NUMERO 1 ON MYYTY. Myynnissä siis enää setti 2.

Hakusanat:
muinainen, muinaishai, hai, hainhammas, hainhammasfossiili, fossiili, fossiilit, fossiileja, jättihai, megalodon, megalodonin

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 16 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

195 € Sulkeutuu 1 vrk 16 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.