Kuvaus

3 kpl Disneyn ja Pixarin DVD-filmejä: Toy Story, Ihmeperhe ja Monsterit oy

Toy Story

Maailman ensimmäinen kokonaan tietokoneiden avulla valmistettu piiroselokuva, uuden animaatiotekniikan Oscar-palkinnolla palkittu riemuvoitto. Toy Story on tarina ystävyydestä ja yhteistyön voimasta. Elokuvassa cowboynukke Woody oli kuusivuotiaan Andyn suosikkilelu siihen saakka, kunnes hän sai lahjaksi Buzz Lightyearin, avaruuslelun. Buzzilla on laser, äänisiru ja karatenappi, hän hohtaa pimeässä ja osaa myös lentää. Ja Woodyllä on vain vanha vetonarunsa. Yhdessä he joutuvat elämänsä seikkailuun.

Kesto 77 min.

Valmistusvuosi: 1995.

Puhutaan suomea.

Tekstitykset: suomi, ruotsi, englanti, islanti.

 Ihmeperhe

Elokuvan Nemoa etsimässä Oscar-palkitut tekijät vauhdissa. DVD on ”supervauhdikas ja superhauska tarina supersankareista”. Ulkoisesti Vaaran perhe näyttää tavalliselta: asuu esikaupungissa, vanhemmat käyvät töissä ja lapset koulussa. Mutta totuus on toinen. Isä eli Ilu Vaara on äärettömän voimakas, Elli-äiti venyy rajattomasti, Esa on ajatustakin nopeampi ja Ilona osaa muuttua näkymättömäksi. Vain Jaska-vauva näyttäisi olevan aivan tavallinen.
Salaperäinen järjestö ottaa yhteyttä Iluun ja pyytää hänen apuaan. Ja pian on koko perhe tempaistu mukaan jännittävään tehtävään.

Kesto 115 min.

Valmistusvuosi:2004.

Puhutaan suomea.

Tekstitykset: Suomi, ruotsi, englanti, islanti.

Monsterit Oy

Mistä vaatekomerossa piileskelevät monsterit tulevat? Monsterilassa sijaitsevasta Monsterit Oy - nimisestä firmasta. Kaupunki käy erikoisella energialla; ihmislasten pelonkiljaisulla. Monsterien työnä on pelotella lapsia. Mitä kovempaa lapset kiljuvat, sitä parempi! Iso, hyväsydäminen Tarmo Karvanen yhdessä parhaan kaverinsa ja assistenttinsa, yksisilmäisen Masi Pallopään kanssa on paikan paras pelotteluyksikkö. Eräänä päivänä onnistuu pienen Buu-tytön päästä ihmismaailmasta monstereiden puolelle. Siinä on kaikki ainekset katastrofiin, sillä lapset ovat monstereille myrkkyä ja suoranainen hengenvaara! Tare ja Masi yrittävät saada tytön takaisin kotiinsa, mutta tehtävä osoittautuu luultua vaikeammaksi.

Kesto 88 min.

Valmistusvuosi:2001.

Puhutaan suomea.

Tekstitykset: suomi, ruotsi, englanti, islanti, norja, tanska ja viro.

Minulla on myynnissä myös muita dvd-filmejä, äänikirjoja sekä Nintendo DS -pelejä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Sulkeutuu 59 vrk 9 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 59 vrk 9 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.