Kuvaus

30 päivää kaamosta

Aurinko laskee viimeistä kertaa pohjoisessa Alaskassa, ennen kuin talven pimeys laskeutuu pieneen Barrow’n kaupunkiin 30 päiväksi. Mutta tämä talvi tuo tullessaan muutakin kuin pimeyden. Kaupunkia vaanii joukko vieraita, ja he ilmoittavat tulostaan käymällä ahneesti koirien kimppuun. Jäljelle ei jää pisaraakaan koiran verta. Vieraat ovat vampyyreita. Ja ennen kuin aurinko taas 30 päivän kuluttua nousee, he voivat mellastaa rauhassa Barrow’n pahaaaavistamattomien asukkaiden keskuudessa.

Ohjaaja:
David Slade

Pääosissa:
Josh Hartnett, melissa george, Danny Huston, Ben Foster

 

Kuolleiden aamunkoitto

Kuolettava virus pyyhkäisee maapallon yli kohtalokkain seurauksin ? ja arkitodellisuus kääntyy ylösalaisin. Elävät kuolleet vaeltavat nyt maan päällä ja etsivät tuoretta lihaa tyydyttääkseen ikuisena kalvavaa nälkäänsä. Pieni ryhmä ihmisiä yrittää välttää zombieiksi muuttuneet lähimmäisensä ja etsii turvapaikkaa 2000-luvun omimmasta pyhätöstä ? virtaviivaisesta ostoskeskuksesta. Pakolaisten on jollain keinolla piilouduttava kiiluvasilmäisiltä ihmissyöjiltä ? tai liityttävä heidän riveihinsä. Ohjaaja ZACK SNYDER on tehnyt uuden version George A. Romeron kuolemattomasta kauhuklassikosta vuodelta 1978. Uusi vuosituhat tuo uudet mausteet tuttuun tarinaan: ihmislihalla herkuttelevien zombieiden pureva charmi on sataprosenttisesti tallella, mutta erikoistehosteet ja tapahtumien tempo vievät tarinan kokonaan uudelle tasolle. VING RHAMES (Pulp Fiction), SARAH POLLEY (eXistenZ), JACK WEBER (U-571) ja MEKHI PHIFER (8 Mile) joutuvat eturintamaan suuressa zombiesodassa. Kaikkien aikojen verilöyly voi alkaa?

Ohjaaja:
Zack Snyder

Pääosissa:
Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber, Mekhi Phifer, Ty Burrell

Katso muutkin kohteeni, myynnissä paljon elokuvia, pelejä puhelimia ym ym. Samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa / peliä / cd:tä ja 9 euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 15 h 33 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,90 € Sulkeutuu 13 vrk 15 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.