Tuote on myyty käyttäjälle Akuraattori hintaan 165 €

Kuvaus

Kuvien mukaiset Lego Friends, Elves, Disney, Belville laatikot, ohjeet ja niihin kuuluvat Lego palikat. Nämä on kaikki kertaalleen koottu, sen jälkeen lasten muokkailemia, eikä kukaan ole enää viitsinyt koota niitä uudelleen oikein, joten palaset ovat sikinsokin noissa kuvien muovilaatikoissa. Osa palasista on omissa laatikoissaan mutta kyllästyttiin lajitteluun. Mitään ei ole koskaan taloudesta lainattu ulos tai siirretty, joten uskallan arvioida, että kaikkien tarvittavien osien pitäisi noista laatikoista löytyä. Tuon vanhimman laatikon osista en sano mitään, ohjettakaan ei ole mutta kuvasta voi hyvin päätellä. Muovi- ja legolaatikoissa siis oletettavasti kaikkien laatikoiden sisältö, laatikoissa ohjeet ja yhdet pienen Legopaketin ohjeet ilman laatikkoa.

Mukana lisäksi vanhemman tuotannon legopalikoita (1970-1990 luku) ja laattoja useampi kilo. Säilytyslaatikot eivät kuulu kauppaan, ellei ostajan kanssa toisin sovita.

Jos joku haluaa ostaa pelkät legot ja ohjeet niin ehkä saadaan kulkemaan postinkin kautta, jossa tapauksessa huuto + postikulut (selvitetään ennen maksamista) tilille ja posti saa kuljettaa. Mieluiten toki noutokauppa ja voi maksaa käteisellä tai etukäteen tilille. Lähialueille voin toimittaa 15€:n etukäteen maksettavasta lisäkorvauksesta.

Lisätty 27.5.2024 10:51

Unohdin mainita, että taloudessa ei ole kotieläimiä, eikä tupakoitu. Yksi vanha Lego laatikko vielä löytyi, vesitaso lentokone malli Lego 371. En tiedä löytyykö siihen osia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
165 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 19:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.