Kuvaus

35 Something - Kaikki Tai Ei Mitään  (DVD)

 

Alkuperäisnimi:  Tout Pour Plaire

 

Juliette, Marie ja Florence ovat olleet sydänystäviä lapsuudestaan saakka, aina toistensa tukena ja turvana - olkapäänä, jota vasten sekä itkeä ja nauraa läpi elämän. Hyvä niin, sillä kolmenkympin rajapyykin rikkoutuminen ja sen vanavedessä tullut kriisiaallokko sekä arjen paineet vaativat vahvat eväät ja pitävän tukiverkoston, etteivät elämän ilot jäisi surujen jalkoihin.
Juliette (Mathilde Seigner) huomaa olevansa jälleen sinkku ja edessä on tasapainoilu sinkkuelämän nousujen ja laskujen, kuin myös taloudellisten paineiden kanssa. Marien (Judith Godrèche: Espanjalainen kimppakämppä, Kun sattuma kuljettaa) arki on tuttua ja turvattua - ehkä liiankin.

Rutiinit ovat poistaneet jännityksen elämästä ja aviomieskin alkaa tuntua saamattomalta tossulta, joka ei jaksa kantaa edes pientä kortta kekoon. Uraohjus Florencen (Anne Parillaud: Tyttö nimeltä Nikita) stressinsietokyky on hioutunut huippuunsa, mutta rajansa on hänelläkin. Työpaikalla rassaavat vaikeat asiakkaat ja idiootti esimies ja kotona odottaa työlleen elävä, laiminlyövä puoliso. Ystävykset ovat yllättäen kaikki merkittävien elämänvalintojen edessä, joissa kompromisseille ei tunnu löytyvän sijaa.

 

Ohjaus
Cecile Telerman

Näyttelijät
Mathilde Seigner
Anne Parillaud
Judith Godreche
Mathias Mlekuz
Thierry Neuvic
Pascal Elbe
Pierre Cassignard
Pascal Elso
Marc Citti

 

Kesto
95 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja


K-11

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,95 €
Sulkeutuu 26 vrk 22 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 26 vrk 22 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.